18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Malta - Cypern: Over 2,0 Mål

Match center
1. september 2021 kl. 20:45 - Fodbold, VM
Ta' Qali
31. aug. 2021 kl. 06:25 (Opdateret 1. sep. 2021 kl. 22:43) 31/08
264
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (over-præcis-under): 55-18-27%
Betvalue: 110,95%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert: 3-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Malta skal forsøge sig at tage sejren over Cypern hvis de skal gøre sig en forhåbning om at komme videre. Deres gruppe er svær, og Malta er vel nok det dårligst rangeret hold. Men der er ikke uden mål!
Det taler for
 • Malta skal vinde over Cyperen hjemme på Ta'Qali National Stadium hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at kvalificere sig til VM. Udover Malta er Cypern det dårligst rangeret hold i Gruppe H. Men hvis ikke Malta kan slå Cypern hvordan skal de så kunne tage point imod Slovenien og Rusland som de møder i deres næste par kampe! 
 • Det samme situation for det andet Ø mandskab. Cypern er nødt til at gå efter en sejr når de lander på Malta. Godt nok er de bedre placeret i gruppen da de ligger nummer fire med fire point, men deres næste kampe bliver ikke nemme for dem da de møder Rusland og Slovakiet som trods alt har noget bedre kvalitet i deres hold. 
 • Cypern kan så imod Rusland være noget glade for at det er på eget græs de møder dem. Cypern har tidligere vundet over Slovenien på eget græs og taget point imod Slovakiet. Men på fremmed græs er det ikke lykkes Ø mandskabet at få et gangbart resultat siden de tog point imod Azerbaijan i Nation League kampene! 
 • Tildels er Cypern et noget bedre mandskab end Malta. Men om de kan holde hjemmeholdet fra fadet tror jeg ikke helt. Malta mandskab har ikke de helt store kvalitet, et par enkelte spillere er ude i Europa ellers er meget af mandskabet "lokalt". Der har Cypern en noget bedre fordel. Dog er deres mandskab alders mæssigt noget ældre end det Maltetiske! 
 • Malta har været medvirkende til en del målrige kampe. Deres tre kampe i VM kvalifikations runderne er indtil videre gået over 2,5 måls linjen. De kom på tavlen hjemme imod Rusland i første kamp, tog point imod Slovakiet på udebane og tabte desværre 3-0 ude imod Kroatien. Men for siger det alligevel lidt om at Malteserne ikke giver op så let! 
 • Cypern får da tildels en svær kamp. Men på trods af det kan de stadig godt se sig selv på tavlen i min optik. Dog ville det ikke heller ikke være uset hvis de lukkede mål ind. 0-0 kampe er heller ikke noget Cypern praktisere og med de forventede Line Ups bør der falde mål i begge i ender! 
Hold øje med
 • Det første kamp i dette års kvalifikation og der er meget på spil. Det kunne godt give et noget taktisk opgør fra hhv. træner Mangia og Kostenoglou! 
 • Især Cypern kunne komme noget mere defensivt ud. De har ikke scoret i deres seneste fire udekampe, så det er bestemt ikke et hold der har det godt på fremmed græs. Træner Mangia fra Malta kan tilbyde en noget mere offensiv linje. De er nødt til at komme frem, og ligge indsatserne rent offensivt!
 • Hverken Malta eller Cypern ligger i den høje ende af xG listen. De ligger dog godt til på xGA!
 • Generelt set forventer jeg der falder mål i kampen. Men dette er også kamp hvor der noget på spil for begge hold. Derfor kunne opgøret blive en smule nervøst. Cypern skal vinde helst uden at indkassere! Et 1-1 resultat for Cypern er som sådan heller ikke et dårligt resultat, men vejen til deres selvtillid på fremmed græs bør bygges i sejr over Malta!
Oddsmarked

Cypern kommer selvfølgelig til Malta som værende favoritter. Hvilket giver mening ift. at rangeringen noget bedre. 
Malta ligger som nr. 175 og Cypern nr. 99 på Fifas rangerings liste. 
På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 hente oddsene 4,75 - 3,30 - 1,83.
Hvilket giver et CV på: 20% - 29% - 51% Det syntes jeg er meget fin sat. 

Generelt set bør der være gode muligheder for at linjen går over 2 mål. Men jeg syntes at oddset på 2 mål AH er rigtig fint, og derfor gør det ikke noget undvære de sidste øre for få denne linje. Der er stadig i min optik en mulighed for at kampen falder på 2 mål præcis. Jeg kunne godt se et 1-1 resultat. Men sagen er bare stadig den, at Malta skal presse, også selvom de kommer bagud. 
Kommer de så foran, så er det Cypern der er den dumme situation som Malta befinder sig i! 
Et andet interresant bet kunne være BHS til odds: 2,15 ved Onside! 

Kampens Forløb: 

Jeg forvente en kamp hvor Malta fra start kommer til at ligge pres på Cypern. Et chok mål fra hjemmeholdet, ville klart vende hele kampen til hjemmeholdets fordel. Om de så kan holde føringen over 90 minutter er en anden snak!
Malta skal selvfølgelig heller ikke give for meget bagrum, de er nødt til at fokusere lidt på de defensive linjer også selvom de møder Cypern der ikke har scoret i fire ude kampe. Men generelt forventer jeg at holdende stiller sig op og kommer noget mere offensivt ud til kampen. Og forhåbentlig så resultere det i en målfest på Malta!

Trup Nyt: 

Malta: 3-4-3
Bonella - Shaw - Pepe - Borg - Mbong - Guillaumier - Teuma - Camenzuli - Gambin - Satariano - Pisani

Cypern: 5-3-1
Michael - Antoniou - Kousoulos - Soteriou - Laifis - Loannou - Pittas - Artymatas - Kastanos - Papoulis - Sotiriou

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Bold.dk - Soccerway.com - Footystats.org - Sportsmole.co.uk 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback