18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Malmö FF - Dynamo Kyiv: 1. Halvleg: Under 0,5 mål

Match center
28. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Eleda Stadion
28. nov. 2019 kl. 15:43 (Opdateret 28. nov. 2019 kl. 21:15) 28/11
62
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Nervøs/defensiv start på en kamp, hvor begge hold kan tabe mere end de kan vinde

Chance: 45%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Det taler for spillet

- Begge hold kan stadig gå videre fra Gruppe B, selvom de skulle spille uafgjort i aften. Kiev vil helt klar få mest ud af det, da de har Lugano hjemme i sidste kamp. Lugano har hidtil været det dårligste hold. På den anden side vil Malmø med uafgjort i aften maksimalt være 3 point efter FCK. Dvs. de kan gå videre fra gruppen ved at slå et ikke imponerende FCK i Parken om 14 dage, da det indbyrdes opgør i Malmø endte 1-1 (reglen om indbyrdes opgør før målscore).

- Omvendt - og nok så interessant - kan Malmø være ude hvis de taber til Kiev, og FCK slår Lugano. Hvis Kiev taber, kan ukrainerne ryge ud uanset om de slå Lugano i sidste runde, hvis FCK og Malmø spiller uafgjort. D scenarie afhænger dog af det indbyrdes forhold imellem Malmø og Kiev, hvor sidstnævnte vandt 1-0 hjemme i Ukraine.

- Kort og godt er der meget på spil i denne kamp. Pointen er, at de to hold ved, at de kan være skidt stillet med et nederlag. Og omvendt ikke vide sig sikre med en sejr. At begge hold ved, at de har mere at tabe end at vinde, tror jeg betyder en afventende start på kampen.

Det taler imod spillet

- Kiev vil stå rigtig godt i det indbyrdes forhold med Malmø, hvis de får scoret et mål (jf. 1-0 i Kiev). Jeg tror bare ikke, at de vil jagte det mål fra starten

- Malmø er færdig med sæsonen, der havde en crazy afslutning, hvor 3 hold på sidstedagen havde mulighed for at løbe med mesterskabet. Malmø trak et af de to korte strå og har nu 100% fokus på EL. De kan være max forberedt og gå benhårdt efter sejren, så de ikke er presset til at slå FCK i Parken. Desværre for Malmø har de to alvorlige fravær på midtbanen, der trækker den anden vej.

Trupnyt

- Malmø er nok uden de to faste midtbanespillere Lewicki (tvivlsom) og danske AC (skadet - har scoret 9 mål og generelt er jævlan vigtig)

-Kiev mangler den faste målmand Boyko og forsvarsspiller Burda, men begge har været ude i over 2 måneder (og så mangler Duelund desværre stadigvæk, men det er vist ikke relevant for spillet...)

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback