18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mallorca - Espanyol: Begge hold scorer: Ja

Match center
27. august 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Visit Mallorca Estadi    Isidro Escuderos
23. aug. 2021 kl. 19:05 (Opdateret 27. aug. 2021 kl. 21:57) 23/08
178
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 48%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 1-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Der er dømt oprykker opgør når øboerne tager imod Catalanerne fra Espanyol i en kamp hvor der er masser af prestige på spil! Begge hold rykkede direkte op og tog Rayo med efter de vandt Play Off kampene. Men en sejr her vil afgøre hvem der er bedst!
Det taler for
 • Der er masser af prestige at hente for de to hold når vi skal se hvem der i virkeligheden er bedst af de to direkte oprykkere. Begge hold endte a point i sidste sæsons Segunda Division med 82 point. De endte lige ift. mål de lukkede ind på 28 mål, også endte Espanyol med en noget bedre målscorer end ø holdet! Nu er de i La Liga og skal kæmpe der!
 • Hjemmeholdet Mallorca (Los Piratas) er startet rigtig godt. Deres åbnings kamp imod Betis kunne de allerede der sikre sig ét point, også tog de alle tre point da de fløj en tur op til Baskerlandet og mødte Alaves. Espanyol har haft en noget anerledes start, dog heller ikke dårlig. To point har de fået da de krydesede imod hhv. Osasuna og EL mestrene Villarreal!
 • Så allerede nu har vi med to hold der med gejst, energi og selvtillid viser sig frem i den bedste spanske række!  Espanyol (Periquitos) burde næsten havde fået alle tre point i deres åbningskamp imod Osasuna. De var bedst i det offensive spil, og skabte flere mål chancer end hvad "tyrene" fra Pamplona gjorde. Dog havde de svært ved at bryde igennem deres mur!
 • Selvsagt havde de også svært imod "Den Gule Ubåd". Dog fik de et helt fint resultat med fra kampen af i og med den endte 0-0. I deres kamp mod Mallorca her bør de skrue op for deres offensivitet og satse noget mere. De har et godt offensivt hold med de Tomas i spidse og en midtbane der kan spille kreativt og lægge bolden dybt!
 • Mallorca spiller en smule mere solidt og kontrollerende. De kommer til at bruge deres fysik i kampen om bolden, og når først den er i deres besiddelse er deres angriber Prats stukket i dybden. Mallorca er bestemt heller ikke bange for at tage chancen udefra og prøve målmændene af. De griber de chancer de får! 
 • Omvendt i deres defensive linjer, har begge hold allerede nu vist at de godt kan holde de større hold på afstand. Espanyol har ikke indkasseret et mål endnu, hvor imod Mallorca måtte lade en bold gå nettet da Betis i deres første kamp kom foran. Men på trods af det, var det ikke noget der stressede hjemmeholdet, og senere i kampen kunne de også komme på tavlen!
 • Generelt set er det to mandskaber der kender hinanden godt, og ved hvordan de hver især spiller. Jeg tror på en offensiv kamp fordi at de allerede nu har vist sig at være gode på modstanderens bane halvdel, og fordi de får noget ud af de chancer de skaber, og derfor tror jeg ikke at det over 90 minutter bliver en 0-0 kamp!
Hold øje med
 • Vi har også set glimrende defensive takter fra de to hold. Bl.a. har Espanyol kunne forsvare sig til nul indkasseret mål i både kampen mod Osasuna og Villarreal!  Mallorca indkasserede imod Betis, men holdte dem kun til ét mål, og holdte Alaves fra at score! 
 • Udover Sevilla, så har Espanyol det laveste xGA snit imens Mallorca ligger tre pladser over!
 • Det er to hold der kender hinanden forholdsvis godt. I sidste sæson mødte de hinanden tre gange og kun i den sidste kamp kom begge hold på tavlen!
 • Udover det, så er begge hold godt i stand til at forsvare sig imod set pieces. Altså hvor bolden har været stoppet, og sat tilbage i åben spil. Netop spil stop kunne godt være en faktor som holdende kørte på, for at stoppe hinanden angreb. 
 • Det er selvfølgelig ikke den højeste xG nogle af holdene har, men de har stadig de offensive kvaliteter til at kunne score. Derfor regner jeg også lidt med at der falder mål i kampen. Dog kan selve starten godt falde lidt over til den nervøse side. Det er ikke guld kampen, men stadig en kamp der for hvert hold og trænere gerne vil vindes!
Oddsmarked

Selve oddsmarkedet ligger nu med hjemmeholdet som værende små favoritter.
Ved Bet365 kan man få oddsene: 2,55 - 3,00 - 3,00 Hvilket giver et CV på: 38% - 31% -31% 
Generelt set skal Mallorca være favoritter fordi de har ét har vundet en kamp, scoret to mål og spiller på eget græs. 
Espanyol bør i min optik have lidt flere procenter på sig en hvad det CV'et viser, og måske ligge omkring de 34%

Alternativ syntes vi har fat i et rigtig pænt odds her på at begge hold scorer. Oddset ved sidste møde lå på 2,10 og det var i runde 25 hvor der var væsentlig mere at spille om. Så at vi får den pris er meget fint! 
Skulle man løbe ind i et kort spil ala over 3,5 kort hvis den linje kan fås til odds 1,60 eller over. Så ville jeg absolut sætte lidt på den også! 

Kampens Forløb: 

Forhåbentlig får vi en kamp der fra start byder på en masser offensivitet fra begge hold. Jeg håber vi får en kamp at se hvor begge hold går 100% efter de tre point og ikke "nøjes" med et kryds. Dog tror jeg det bliver et Espanyol holder der gerne vil have bolden meget, og et Mallorca hold der godt kan vente på åbninger. Det virker til at det er Espanyol der selvfølgelig har mest at bevise og gerne vil bedst fra start. Men begge holds lidt robuste forsvar skal nok holde det offensive lidt i skak, men derfor må der gerne stadig falde et hurtigt mål! 

Trup Nyt: 

Mallorca: 4-2-3-1
Reina - Maffeo - Russo - Valjent - Olivan - Baba . Galarreta - Mboula - Kubo - Rodriguez - Prats
Tvivlsom: Ingen
Ude: Diaz - Sanchez - Jorda

Espanyol: 4-4-2
Lopez - Gil - Gomez - Cabrera - Vila - Embarba - Lopez - Darder - Puado - Dimata - de Tomas
Tvivlsom: Ingen
Ude: Pedrosa 
 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Oddsportal.com - Transfermarkt.com - Understat.com - Laliga.com - Rcdmallorca.es - Rcdespanyol.com 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback