Annonce

Málaga - Atlético Madrid: Under 2,5 mål

Match center
1. april 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio La Rosaleda    Daniel Trujillo
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Atlético er meget mindre målfarlig ude end hjemme. Madrid-klubbens skarpretter Griezmann har været i kanon form i marts, men fravær hos begge hold og prioriteringer kan være med til at sætte en dæmper på dette opgør.

Derfor skal du følge tippet

 • Atletico Madrid må se bort fra den belgiske kantspiller, Carrasco. *
 • Hovedstadsklubben scorer langt flest mål hjemme. De seneste tre sæsoner: 75 mål i 52 liga-udekampe, 107 mål i samme antal hjemmekampe.
 • Simeone’s tropper går et tætpakket program i møde. De skal spille 6 kampe fra 1. april – 18. april, inkl rivalopgør mod Teal og 2 CL-kampe.
 • Den franske Atlético-angriber Kevin Gameiro har ikke haft den forventede succes og har ved flere lejligheder set meget uskarp ud.
 • Det er svært, at få øje på hvem der skal score målene for Malaga. **

Det skal du holde øje med

 • Atlético-angriber Antoine Griezmann er i uhyggelig form med 5 mål i marts måned (nu har han dog landskamp for Frankrig i benene).
 • Holdets sidste indbyres kamp i oktober endte med hele 6 mål.
 • Malaga møder Sporting Gijon på onsdag, en kamp der er mere jævnbyrdig, og som Malaga skal undgå et nederlag i.
 • Atletico Madrid har kun holdt nullet i 3 ud af de sidste 10 kampe.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

Oddset

Nordicbet tilbyder 1,7. Derudover har Unibet og 888sport 1,69, som også indeholder værdi. En unavngiven ulicenseret bookmaker har 1,76.

Oddsudvikling: 

Der har ikke været den store udvikling på oddset. 

Trupnyt 

Malaga:

Charles (angriber, reserve) har karantæne. Derudover misser Kuzmanovic (midtbane, reserve), Weligton (forsvar, reserve) og Koné (forsvar, reserve) også kampen. Malaga har en række spillere noteret som tvivlsomme, men jeg forventer de når at blive klar. Der er tale om Sandro (angriber, fast), Juanpi Anor (midtbane, fast) som de største navne.

Atletico:

Tiago (midtbane, reserve) og A. Fernandez (midtbane, reserve) er i gang med længerevarende skader, og kommer ikk til at spille en rolle i denne kamp. Carrasco (kant, fast) og Vrsaljko (back, rotation) kommer ligeledes ikke med til denne kamp grundet hhv. Karantæne og skade.

Bud på opstillinger

Malaga: Kameni – Rosales, Demichelis, Hernandez, Carlos – Camacho, Rodriguez, Castro, Fornals, Keko - Sandro

Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Savic, Godin, Luis – Gaitan, Koke, Gabi, Saul – Greizmann, Gameiro

Fodnoter

(*1) Carrasco’s fravær er i mine øjne meget betydningsfuldt. Selvom belgieren har haft et formdyk siden en hel vanvittig sæsonstart, så er spilleren uhyre vigtig for Atleticos offensiv. Han ligger på en midtbane bestående af Saul, Gabi og Koke – tre spillere som er mere CM’s, og ikke på samme måde målfarlige og chanceskabende. Erstatningen bliver med al sandsynlighed argentinske Gaitan, der har været en skuffelse siden ankomsten fra Benfica. Han er startet inde fire gange i år – alle kampe som er gået under 2,5 mål.

(*2) I de sidste 14 La Liga kampe, er det kun lykkedes Malaga at komme på måltavlen 10 gange, man har kun scoret 2 mål i 2-1 sejren hjemme mod Las Palmas (som også er Malaga’s eneste sejr i samme periode). Holdets topscorer, det tidligere La Masia talent, Sandro har ikke været på måltavlen i 2017, og har pga. skader kun spillet 261 minutters fodbold i år. Hans afløser, Charles er i karantæne i denne kamp.

Tilbage er den unge højrekant Pablo Fornals, der har præsteret flot, på trods af kun to sæsoners seniorbold. I denne kamp får han dog rigeligt at se til, når han står overfor en af ligaens bedste backs, Fillipe Luis. Derudover kan man nævne holdets 6’er, Camacho, som har en fortid i Atletico Madrid. Han har scoret 4 mål i denne sæson, men primært på hovedet – en måde hvorpå Atletico Madrid ikke inkassere mange mål.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback