18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Magdeburg - Kiel: 1 - Tips & Spilforslag

31. august 2022 kl. 19:00 - Håndbold, Vesttyskland - Super Cup
31. aug. 2022 kl. 08:42 (Opdateret 31. aug. 2022 kl. 20:57) 31/08
164
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Tyskland: Super Cup Herre

Chance (1-X-2): 55-5-40%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I aften mødes to af de helt store favoritter til bundesliga titlen i årets supercup (mestrene mod pokalvinderne). 

Magdeburg spillede en stor 21/22 sæson som endte med det første tyske mesterskab siden 2001, stærkt ført an af en storspillende Omar Ingi Magnusson som endte som nummer to på topscorelisten, kun overgået af danske Hans Lindberg. SC Magdeburg har op til denne sæson sagt farvel til den danske målmand Jannick Green som er rykke til Paris, men har fået en rigtig spændende erstatning i Nikola Portner fra Chambery Savoie HB. Herudover er Magnus Gullerud skiftet til den norske storsatsende klub Kolstad. Magdeburg har dog stadig en rigtig stærk trup og er for mig at se en lille favorit til igen at vinde mesterskabet. 

Hos Kiel har der været større udskiftning i truppen og man har således sagt farvel til Dario Quenstedt, Pavel Horak, Leon Ciudad Benitez, mens man har skrevet kontrakt Tomas Mrkva, Petter Øverby, Eric Johansson, Ben Connar Battermann og Karl Wallinius. 
Kiel har et rigtig solidt hold og er i en rundspørge blandt trænerne i de tyske bundesligaklubber blevet, af flere blevet udråbt som favoritten til at tage bundesliga titlen. 

De seneste 5 opgør mellem SC Magdeburg og Kiel er endt med to sejre til hver og en enkelt uafgjort. De seneste to opgør (bundesliga og pokalfinalen) er endt med en sejr til Kiel. I disse to kampe scorede Sander Sagosen henholdsvis 9 og 8 mål, men netop Sander Sagosen er ude med en skade og derfor ikke med i aftenens kamp. Ligeledes er Kiels Hendrik Pekeler ude med en skade. 

Specielt fraværet af Sander Sagosen tror jeg får betydning for Kiels vinderchancer i aftenens kamp og jeg synes 1,9 gange pengene igen virker som et rigtig fint odds på en Magdeburg sejr. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback