18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Magda Linette - Rebecca Peterson: 2-1

Match center
6. oktober 2021 kl. 22:50 - Tennis, WTA | f
Stadium 2, Indian Wells Tennis Garden
6. okt. 2021 kl. 19:08 (Opdateret 7. okt. 2021 kl. 10:21) 06/10
22
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde Indian Wells

Chance: 27%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Peterson kommer fra en udemærket turnering i Kasakhstan på indendørs, og skal nu finde udendørs formen frem. Det kan være et hårdt skifte, men har det med at gøre det nogenlunde på de amerikanske hardcourtbaner. Hun er kendt som en af de mest agressive spillere, men det kommer som regel kun til udtryk i de gode periode, og her er hun ikke helt endnu. Hun har især kæmpet med serven i et stykke tid, hvor der er kommet uhyr mange dobbeltfejl fra hendes side. Hendes sidste 2 kampe i USA endte med 3 sæts nederlag til Svitolina og Mertens, og det viser trods alt også at det ikke er helt skidt det hun laver.

Linette er egentlig der hvor hun kan forvente at skulle være. Hun vinder som regel de kampe hun skal, og taber de svære. Hun spillede i Chigaco i sidste uge, og står meget bedre til dette opgør. Hun har det nogen gange med at ramme et ordinær niveau og her plejer hun at tabe. Selvom hun ikke er kendt som den store server, syntes jeg det er en af hendes styrker. Hun dækker banen godt, og har tendens til at slice for at bryde modstanderens rytme, som funger godt for hende.

For mig er Peterson ikke i spil til sejren, men som hun viste i sine 2 sidste kamp i USA, skal der kæmpes for at nedlægge hende.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback