18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maddison Inglis - Louisa Chirico: 2

21. september 2021 kl. 22:00 - Challenger - Columbus - hardcourt
20. sep. 2021 kl. 23:54 (Opdateret 22. sep. 2021 kl. 10:46) 20/09
84
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Chirico få gang i det gode spil igen?

Chance (1-X-2): 52-0-48%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det er ved at være nogle år siden at Chirico sidst var på toppen i sit tennisliv. Lange skader og udeblevende resultater har sendt hende tilbage til scratch. Syntes der har været positive momenter at spore på det sidste, og kom igennem to 3 sæts kampe i kval, og burde snart have banket rusten af.

Hun er en rigtig god server, men med en tidligere skulderskade, ser man ofte at spillere kan komme tilbage på samme tidligere høje niveau. Hun har kørt med gode procenter sine 2 kampe, og har vendt tendensen med at tabe 1-2 som har har gjort i sine 3 tidligere kampe på hardcourt i år. Det er helt sikkert en tynd statistik at komme ind med, og grus er egentlig hendes favorit underlag.

Hvis man nærstuderer Inglis har det faktisk været et forfærdeligt år, hvor hun ellers skulle bevise sig andre steder end i sit eget kontinent. Hun startede hjemme med nogle letkøbte sejr over McHale og Stosur, men har ellers intet vist overordnet set. Hun har på det seneste trukket sig 2 gange med skader, og kommer fra Portugal ligesom mange andre denne uge, Hun fik et par sejre i Portugal, men kunne ret beset været røret ud i første kamp mod middel modstand, og så havde det set endnu værre ud for hende.

Tvivl om hendes fysisk tilstand, mentale stadie, og måske en flytur fra Portugal, samt dårlig spil for tiden, giver for mig et resultat af en som næsten ikke burde være favorit. Hardcourt er til gengæld hendes fortrukne, men ser en amerikaner der har tur i den for tiden.

Oddset er nedadgående hos alle bookmakere, men Bet365 holder den stadigvæk på 2,20 som jeg syntes er et fint lag.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback