18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maddison Inglis - Danka Kovinic : 1

11. januar 2022 kl. 01:30 - WTA - Adelaide 2 - hardcourt
11. jan. 2022 kl. 00:53 (Opdateret 11. jan. 2022 kl. 04:00) 11/01
13
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Adelaide.

Chance (1-X-2): 58-0-42%
Betvalue: 103,24%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Selvom de Australske kvinder ikke har været god ved mig, tager jeg endnu en op af hatten som forhåbentlig kan gøre hvad jeg forventer.

Jeg var efter Inglis der i perioden efter Australien sidste år gik fra nederlag til nederlag. Hun fik dog reddet lidt hjem i efteråret, men sluttede med 11-13 på hardcourt. Nu er hun tilbage til Adelaide igen i denne uge, hvor sidste uge bød på 2 wins og et stort nederlag til Rogers. Jeg giver hende dog en chance til, da hun har mange gode meritter fra hjemlandet. 

Inglis vil på en normal god dag være stærkservende. Hun er ikke guds gave til tennis, men har den australske hårdhed der kan få hende langt hvis alt klikker. Jeg er sikker på hun vil gøre en god figur, men kommer også op imod en tricky spiller her.

Kovinic sluttede af med 4-12 på hardcourt sidste år, mest fordi at grus er hendes stærkeste underlag. Hun er lucky loser her efter klart nederlag til Watson, og trak sig sidste uge inden kampen mod Hibino.

Kovinic kan være en håndfuld hvis hun er i sit es, men er ellers en typisk balkan spiller som er dårlig i modgang og god i medgang. Hun skal stadigvæk finde ekstra frem for at slå Inglis her i Australien på hardcourt, men kan sagtens være godt servende og dominerende i kampe man ikke forventer af hende.

Til denne kamp sætte jeg lidt historik og meritter på en spids, så vælger at tro at Inglis kommer ind i en positiv rytme igen.

Oddset har været nedadgående på Inglis hele dagen er kan fåes fra 1,72-1,78 på nuværende tidspunkt.

God kamp

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback