18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maddison Inglis - Alycia Parks: resultat: 2-1

Match center
5. oktober 2021 kl. 21:40 - Tennis, WTA | f
Stadium 3, Indian Wells Tennis Garden
5. okt. 2021 kl. 18:36 (Opdateret 6. okt. 2021 kl. 00:15) 05/10
27
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval finale

Chance: 22%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Parks sørgede for i går at et lille plus blev til stort minus, måske var det mere Kungs skyld der endnu en gang smed det hele på jorden.

3 timer på banen og igennem hele følelsesregistreret, er jeg spændt på hvilken udgave Parks kommer ud i. Hun har ikke været vant til at vinde meget på det sidste, og føler også det er denne runde hun lader livet, men dog ikke uden kamp til stegen.

Inglis har jeg været efter nogle gange og med rette. HUn har dog lige fået vendt den negative kurve til en positiv, skal bare køre videre herfra. Hun spillede en forholdvis kontrolleret kamp mod Bolkvadze, og tog efter et par sejr i sidste uge, også 1 sæt mod Bencic, som derefter kørte hende over. Inglis er endnu ikke der hvor man skal stole på hende, men formpilen og de procenter hun spiller med for tiden peger den rette vej.

Oddset har naturligt faldet på Inglis i løbet af dagen, men tænker at Parks vil kæmpe med liv og lemmer for selv at komme i mål, hvilket godt kunne kaste et sæt af sig. På den lange bane tror jeg ligesom markedet mest på Inglis, som jeg ikke har stolet på hende længe. Inglis har godt nok større titler end Parks hjemme fra Australien på hardcourt, men en Amerikaner på hjemmebane plejer altid at kunne give lidt ekstra procenter til den pågældende spiller.

God kamp.  

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback