18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mad Lions - Ninjas in Pyjamas: 2

15. juni 2020 kl. 12:30 - BLAST Premier Spring 2020 Europe Showdown
15. jun. 2020 kl. 04:52 (Opdateret 15. jun. 2020 kl. 16:06) 15/06
160
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

BLAST Premier Spring 2020 Europe Showdown

Chance (1-2): 44-56%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Nu skal 3 pladsen findes. Pladsen vil give direkte adgang til Blast premier spring 2020 finals.
Det taler for
 • Hampus leverer ikke de vilde stats i kampene, men har uden tvivl givet holdet lidt gejst og nye løsninger. Så på den lange bane synes jeg det ser lyst ud.
 • Normalt har et hold 1 til 2 stjerner. Men hos NIP ser vi et meget kollektivt hold. De har 4 mand der i bund og grund kan "carry" holdet.
 • Når kun en mand spiller godt for ML - Så viser de hvor skrøbelige de er, også bliver deres mangler tydelige. Det så vi senest mod Navi, hvor de spiller en skandaløs omgang cs.
 • Nip slår gode hold for tiden bla. Ence, Vitality og Astralis. Det gode spil kan fortsætte og den gode motivation
 • Acilion har mange mangler og han vil i min bog aldrig bringe ML tilbage til den #11 plads de engang havde. Der mangler nytænkning.
Hold øje med
 • Individualisterne fra ML er gode, de rigtig gode. Stepper de op, så slår de også et kollektivt NIP hold.
 • NIP har fået ny IGL, det vil pr automatik tage tid, at få spillet sine tacs ind med mere.
 • ML er trods alt inde i en god stime hvad angår sejre. Dette kan sagtens fortsætte. Derudover kunne denne BO3 hvad angår vetoen godt ligge til dem, på deres gode dage.
Oddsmarked

En bookmaker uden licens har odds 1.93 på samme spil.

Vetoen kan blive lidt sjov og vild. ML plejer, at ban Dust2 i alle deres kampe. Det er til trods for de hverken spiller Vertigo, Overpass & Inferno. Skulle de for en gangs skyld ban Vertigo eller Overpass. Så vil NIP højst sandsynlig tage det map, der er ledigt af de 2. Jeg forventer nu, at se ML tage Nuke, det et map NIP ser utrolig dårlige ud på. Men da jeg forventer, denne veto kan blive meget speciel, er det ikke noget jeg vil bruge "argumenter" på. Skulle vi ende ude på et 3 map, så ser jeg faktisk NIP være favorit. Jeg ser NIP spille Train & Inferno bedre end ML. Derudover har NIP vist gode takter på Mirage de seneste 2 kampe mod Faze & Vitality. Derudover synes jeg ML viste en IGL der manglede ideer og løsninger. NIP har fået ny IGL, som har givet nye ideer og tacs til mandskabet og var tydeligt, at se i de seneste 2 kampe. Når det så er sagt, så har ML spillet Mirage super flot og kunne vi sagtens kunne se igen. 

Til trods for, at ML ligger som de gør på ranglisten, synes jeg det er super skuffende de kun spiller 3 maps. De banner som regel altid dust2. Samt Vertigo & Overpass spiller de heller ikke. Det bare ikke godt nok hvis man vil op på ranglisten. NIP derimod spiller 6/7 maps, nogle bedre end andre selvfølgelig.

Mad Lions har uden tvivl et godt hold. Deres top niveau er også et niveau højere end NIP. Desværre for ML er deres bundniveau bare enormt lavt. 

ML har en 3-kløver der kan gøre ondt på mange teams. Det er Bubzkji, Sjuush og Acor. Deres stats er flotte. Lige nu ligger de på 1.20, 1.11 & 1.11. Ikke mindst først nævnte plejer, at spille super flot og stabilt. De 2 andre er lidt mere svingende i det. Dog er Acor ved, at være lidt mere konstant i det. ML's default er fin, de fragger fint og deres standart tacs er som regel gode. De er bare også let læselige.

NIP derimod har vi ikke set mange kampe med so far og med ny leder. Men det har set godt ud og super stabilt. De har spillet lige op med de bedste teams i verden og endda slået nogle af dem. Plopski & Nawwk er lige nu de 2 der gør det bedst med en 1.14 & 1.13 rating. Men Twist skal altid nævnes. Han har x-faktor og måske en af de bedste aimers på banen.  NIP sat op mod ML - Så mener jeg faktisk NIP er det mest stabile hold samtidigt med de har spillerne til en god omgang cs. Derudover har de bedre map pool. ML har på det seneste kun vist en formkurv og det opad. 

Taget alt i betragtning, så synes jeg Nip skal være små favoritter til denne kamp

God kamp

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback