18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mad Lions - Izako Boars: 2

28. april 2021 kl. 09:00 - Spring Sweet Spring 1
28. apr. 2021 kl. 00:26 (Opdateret 28. apr. 2021 kl. 19:49) 28/04
49
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Spring Sweet Spring 1

Chance (1-2): 56-44%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Mad Lions er et hold, som har hele pakken. Nu skal tingene bare falde i hak. Det kunne meget vel blive mod et ramt IB. IB kommer fra en endefuld af anden verden i går. IB derimod har en bred map pool og for det meste et godt individuelt spil.
Det taler for
 • Der er stadigvæk en masse spørgsmål hos Mad Lions, som endnu ikke er blevet besvaret. Deres teamplay og gameplan, er langt fra optimalt. Der er for mange fejl og miskommunikation, at spore hos det nye lineup.
 • Flere af spillerne hos Mad Lions, skal efterhånden til at se sig selv i spejlet. Flere af dem spiller for, at få en fuldtidskontrakt. Lige nu underpræsterer flere fra holdet.
 • Mad Lions har lige nu deres base på Mirage. Det er det eneste map, hvor spillet har set godkendt ud. Derudover vinder de 50% eller under på de resterende maps. IB har set gode ud på Dust2, Mirage, Train og Vertigo. Det er også fire maps, hvor deres coach Hyper har været med. Ender dette i en lang BO3, så har IB en fordel qua deres map pool.
 • Synes IB har mere fire-power på dagen. Stomp, Szejn og Siuhy er en trio med et enormt topniveau. De snitter lige nu 1.06, 1.12 og 1.02 i rating. Deres impact er lige så positiv. Lige PT er det kun Tudson og Woro2k som præstere, problemet er bare de ikke spiller alle maps sammen.
 • Mad Lions kører lige nu, med to sejre de seneste otte kampe. Det ligner mere og mere et frustreret hold, som leder efter en plan. IB kan spille mere frit, da de spiller med coach. Ikke mange forventer, at IB vinder ti kampe i træk. Omvendt så har Mad Lions ALT, at spille for. Der er en organisation bag dem, som forventer godt spil og resultater meget snart.
 • Tager vi kampen fra, som IB havde mod Fiend. Så har IB set mere end godkendte ud. Teamplay har egentlig vist flot niveau. De har haft en taktisk gameplan, som Hyper uden tvivl bruger sin energi på. Ago, Galaxy Racer, Navi J og Nordavind kampen, viser at dette IB hold, besidder en masse kvalitet. Rammer begge hold, deres bedste spil. Så synes jeg IB er bedst på flere parametre.
Hold øje med
 • IB skal rejse sig fra en kamp, hvor de ikke var til stede i ca 40 runder. Det var en skandaløs kamp, som kan blive svær, at ryste af sig så hurtigt. Ingen ting kørte efter planen. Har IB ikke nulstillet til kampen her, så vinder Mad Lions 2-0 uanset map picks. Kommer IB først bagud 5-0 - 6-0, så jeg spændt på, om de kan stå distancen rent mentalt.
 • Kan Mad Lions få Mirage, Train, Nuke og Inferno blandt to ud af tre maps. Så tror jeg de er tilfredse med vetoen. Det er de maps, hvor der er skabt bedst resultater. Samtidigt er der flere maps i blandt de fire, hvor IB halter lidt efter.
 • Mad Lions kommer fra en kamp mod Forze, hvor niveauet var løftet markant. Taktisk og individuelt lignede Mad Lions endelig et hold, som man skal tage seriøse. Tager de den fart og power med, til kampen mod IB. Så skal IB virkelig løfte niveauet, for det var fin cs fra ML.
 • Mad Lions sidder BC i Spanien. Det giver så meget energi og kemi til holdet. Det giver bare lidt ekstra procenter, at kunne sidde tæt og snakke cs. Det nemmere at pracce og gennemgå tacs. En klar fordel til Mad Lions der.
 • Mad Lions har egentlig massere af fire-power, som kan spille lige op med individualisterne hos IB. Tudson, Woro2k og Sausol har højt potentiale. Rammer de først a-game, så vil den fire-power, det polske hold kommer med, blive overmatchet. Mad Lions har hele pakken, de mangler bare, at tonerne giver en ordentlig melodi.
Oddsmarked

Unibet - 2.30

Izako Boars har efterhånden været et dyrt bekendtskab for mig. Jeg mener nu bare holdet har en masse potentiale, som de for tiden lidt spilder. Ago kampen viste de god moral og spillede faktisk en god kamp 80% af tiden. Mod Fiend blev de revet fra hinande fra start til slut. Mange ville mene, at den er farlig og røre. Jeg mener stadigvæk de forskellige bookies undervurderer dette Izako hold. Netop det høje niveau har de vist flere gange bla. mod Ago

Omvendt er Mad lions et nyt hold, som ikke har vist meget af sig, udover lidt tætte kampe. Jeg kunne godt se en meget lige kamp her. 

Vi krydser fingre for, at strømmen hos IB ikke går og, at humøret og selvtilliden er genfundet. Så kan vi få en interessant og seværdig kamp.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback