18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ludogorets Razgrad - FC Midtjylland: 2

Match center
9. december 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Huvepharma Arena    Tobias Stieler
5. dec. 2021 kl. 17:20 (Opdateret 9. dec. 2021 kl. 22:56) 05/12
352
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

FCm skal en tur til Bulgarien i sidste runde af deres Europa Leauge gruppe, og jeg tror på de kan sikrer sig videre avancement!

Chance (1-X-2): 18-22-60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • FCM har netop slået Brøndby 2-0 i en kamp, hvor de i min optik var og kan de tage noget af det spil med ind til dette opgør så kan de gøre livet rigtig svært for Ludogorets.
 • FCM har i den grad noget at spille for imodsætning til hjemmeholdet. En FCM sejr vil sikrer dem videre avancement, men det kræver en sejr, så derfor forventer jeg at se et FCM hold der vil sætte sig på opgøret, og jagte de 3 point igennem hele kampen, imod et Ludogorets som har udspillet deres chancer i gruppe F.
 • I kampen d.16 september mellem FCM og Ludogorets var det FCM der var bedst, men måtte nøjes med en 1-1, på trods af xG i det opgør også hed 1,28 - 0,51
 • FCM har en super stærk, og bred trup, og jeg mener ikke de bliver nævneværdigt svagere når de skifter ud. Bredden i FCM truppen, kan være det der gør forskellen i slutfasen.
 • Defensivt har FCM et super godt fundament, og Ludogorets skal i den grad anstrenge sig for at scorer.
Hold øje med
 • Sotiriou har scoret 5 mål i de seneste 3 kampe i den bulgarske liga. Ham skal FCM måske lige have forberedt sig lidt på, for det virker til at den tidligere FCK'er har fundet målformen frem forud for dette opgør.
 • Ludogorets er p.t. godt kørende, og de seneste 3 kampe har de vundet og målscoreren for de kampe har heddet 10-3, så de har selvtilliden i orden, og kan til dette opgør spille helt frit, og uden bekymringer.
 • Nerverne kan godt komme til at spille ind her. Hvis FCM ikke får det afgørende mål, kan det hele godt gå hen og blive forkrampet, og det vil ikke just gøre chancerne større for en FCM sejr.
Oddsmarked

Da de to hold mødtes i Herning sidste gang var oddset i 1,72 og jeg mener at der er flere positive pointer for FCM sejr i dette opgør end det sidste. 

Jeg kunne godt forestille mig et målfattigt opgør, hvor odds 2,15 hos NordicBet godt kunne være interessant.

Holdene:

Ludogorets Razgrad:
Hjemmeholdet er jeg ikke så stærkt på, men jeg forestiller mig at de vil stille i en 4-2-3-1 Det har de gjort i den hjemmelige liga, men i det europæiske har de dog sadlet lidt om og kørt i en 4-3-3 flere gange, som nok hurtigt blev en 4-5-1.
Jeg tror de vil spille med:

Padt; Cicinho, Verdon, Terziev, Ikoko; Show, Goncalves; Despodov, Cauly, Yankoc; Sotiriou

FC Midtjylland:
Der er flere ting jeg er lidt usikker på her. Junior fik scoret i kampen mod Brøndby, men udgik også med noget der lignede en skade, og jeg håber da i den grad han er med til dette opgør. Men Derduover er der ikke ret meget at tage højde for i FCM, og de kan benytte alle folk, og har en rigtig stærk trup tilrådighed:

Olafsson; Paulinho, Sviatchenko, Dalsgaard; Dyhr, Evander, Onyedika, Andersson; Sisto, Junior, Isaksen 

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback