18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lucia Bronzetti - Fanny Stollar: 2

Match center
12. september 2021 kl. 12:30 - Tennis, WTA | f
Court D
12. sep. 2021 kl. 09:57 (Opdateret 12. sep. 2021 kl. 14:43) 12/09
18
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Sidste tilladte forslag før jeg når grænsen, det har været en tennisfyldt ferie jeg har haft.

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-1
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Så bliver der også gået på indendørs i Slovenien.

Bronzetti skuffede mig mod Christian her for et par dage siden, og har sikkert ikke kunne træne optimalt op til denne kamp. Hun har som tidligere omtalt haft et vildt år, og må stadigvæk komme med stor tro på egne evne. Nu hedder den indendørs, hvilket er en disciplin man svagt kan sammenligne med græsset, men lidt har sit eget liv. 

Tro på egne evner får Stollar brug for, da hun først for nylig er begyndt at kunne vinde kampe, hvilket førte hende til finaler på grus og hardcourt. Hun står for mig, som en spiller der er god til at beskytte sin serv, og slår igennem på returspillet. Det er en skrøbelig balance når man først lige er begyndt at vinde, men har stadigvæk sejr og titler fra doublen, hvor hun altid har været god.

En nyfunden selvtillid hos en spiller der har været højere op i lagene end Bronzetti, giver lidt en forvirring til hvor odds og procenter burde ligge. Hvis Stollar kører videre i samme spor hun er på nu, kan hun godt komme ud på den rigtige side af denne kamp. Kampen bliver spillet i Slovenien, som er lidt baggården til Ungarn, så Stollar kan spille i nogenlunde trykke omgivelser her.

Oddset stiger svagt på Stollar, så man kunne vente indtil kampstart.

God kamp.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback