18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Los Angeles Kings - San Jose Sharks: Under 6,5 Mål

Match center
26. november 2019 kl. 04:30 - Ishockey, USA - NHL
Staples Center
25. nov. 2019 kl. 15:01 (Opdateret 26. nov. 2019 kl. 07:10) 25/11
42
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 30-70%
Betvalue: 116,20%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert: 3-3
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Der er lagt op til rivalopgør i NHL, når San Jose Sharks flyver sydpå og møder Los Angeles Kings. Historisk falder der få mål i de indbyrdes kampe mellem de to naboer, og det satser jeg på sker igen.

Det taler for:
- Man skal helt tilbage til foråret 2016 og kamp 5 af slutspilsserien mellem de to mandskaber for at finde det seneste møde, der endte med over 6 scoringer. Siden da har holdene spillet 13 kampe med højest 6 mål.

- 4 af disse relativt lavt scorende kampe blev spillet sidste år, og de få mål var her til trods for, at San Jose endte som det næstmest scorende hold i ligaen set over hele sæsonen, og begge mandskaber var samtidig blandt de 12 mest indkasserende hold.

- I denne sæson er San Jose blot det 21. mest scorende hold, mens Los Angeles ligesom sidste år kæmper med at lave mål som nummer 28 i den kategori.

- Los Angeles´ førstemålmand, Jonathan Quick, har spillet de seneste 2 kampe, men da han før backup, Jack Campbells, seneste chance havde spillet 4 kampe i træk, forventer jeg, at Quick igen spiller i nat. Også Sharks´ førstekeeper, Martin Jones, spiller med alt sandsynlighed.

- Begge målmænd har efter svage sæsonstarter vist opløftende tegn i de seneste kampe.

- Kings er gået under grænsen i 9 af holdets seneste 10 kampe. For Sharks er dette tal dog kun 5 ud af 10, men på udebane er holdet gået under grænsen i 7 af sæsonens foreløbigt 11 kampe.

Det taler imod:
- Begge hold har været meget gæstfrie i denne sæson. Kings er 5. dårligst og Sharks 8. dårligst i at holde modstanderen fra at score.

- Begge holds målmænd har således heller ikke haft succes i denne sæson. Både Quick og Jones lukker over 3 mål ind pr. kamp i snit.

- Af og til udvikler rivalopgør sig til en hårdt spillet affære med mange udvisninger og heraf mål.

- Begge hold, særligt San Jose, har taget mange udvisninger i denne sæson. Omvendt har Los Angeles et af ligaens dårligste penaltykills, hvorfor antallet af overtalsmål kan svinge begge veje.


 

- Trevor Leweis og Derek Forbort mangler for LA.

- Thomas Hertl, Dalton Prout og Melker Karlsson er ude for San Jose.

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback