18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers (2020-02-24 05:00) - Ryan Nugent-Hopkins: Over 0,5 Point

24. februar 2020 kl. 04:00 - Ishockey, USA - NHL
23. feb. 2020 kl. 09:20 (Opdateret 24. feb. 2020 kl. 05:54) 23/02
34
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 63-37%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Ryan Nugent-Hopkins er med Connor McDavids skade blevet Edmontons midlertidige topcenter, og det skal canadieren drage fordel af mod Los Angeles Kings, der kommer fra en hård kamp i går.

Unibet giver 1,45 på spillet.

Det taler for:
- Nugent-Hopkins har haft en fin sæson med 48 point i 55 kampe. 30 af disse har givet point (54,5 %).

- Det har dog særligt været i sæsonens seneste par måneder, at canadieren har excelleret. I 15 af 2020´s 19 kampe har han lavet point (6 ud af 9 i februar).

- Nugent-Hopkins spiller normalt i andenkæden bag Connor McDavid, men superstjernen blev skadet mod Nashville den 8. februar. Siden da har Nugent-Hopkins fået øget ansvar i både 5-5 og overtal. Canadierens fire mest minuttunge kampe i denne sæson er alle faldet efter McDavids skade, hvor han har spillet mellem 24 og 29 minutter. Et meget højt antal for en forward.

- Nugent-Hopkins har lavet point i 5 af de 6 kampe siden McDavids skade (9 point i alt her)

- Canadieren spiller sammen med ligaens førende pointscorer, Leon Draisaitl, og tyskeren har en fænomenal evne til at gøre sine medspillere bedre.

- Los Angeles har tilladt 5. flest mål af alle hold i februar med 3,37 pr. kamp, og mandskabets xGA pr. kamp er 4. værst med 3,07. Kings har haft en skidt sæson og ligger sidst i den vestlige konference.

- Los Angeles kommer fra en hård overtidskamp i går mod Colorado, mens Edmonton havde fri.

- Los Angeles forventes at have den relativt uprøvede Calvin Petersen på mål. Petersen har blot stået 3 NHL-kampe i denne sæson og 14 i alt i karrieren.

- Mens Edmonton kæmper for slutspillet, er Los Angeles håbløst sat på sidstepladsen i den vestlige konference. Kings tradede for nyligt profilen Tyler Toffoli væk, og holdet er tydeligvis indstillet på at genopbygge holdet fremfor at jagte den meget spinkle slutspilsmulighed.

Det taler imod:
- Nugent-Hopkins har ikke den bedste historik mod Kings. Blot i 13 af 28 tidligere tilfælde har han lavet point mod Kings.

- Kings har for nyligt fået stjernebacken Drew Doughty tilbage fra skade. 

- Kings er 3-1-1 i holdets seneste 5 kampe og har blot lukket 2,95 mål ind pr. kamp i disse. Senest holdt man et stærkt Colorado-hold til 1 mål i går.

- McDavid er tæt på at komme tilbage. Der er ingen officiel melding på, hvornår den 23-årige stjerne vender tilbage, men hans comeback vil skade Nugent-Hopkins´ chancer for point.

- Den offensive svenske Edmonton-back, Oscar Klefbom, blev skadet tidligere på ugen mod Carolina og misser opgøret. 


Udover de nævnte skader mangler Edmonton Zack Kassian, Kyle Broziak og Joakim Nygård. Kris Russell og James Neal er tvivlsomme.

Los Angeles mangler kun Jeff Carter.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback