18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - Tottenham: Flest mål i 2. halvleg - Tips & Spilforslag

Match center
7. maj 2022 kl. 20:45 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Michael Oliver
7. maj. 2022 kl. 09:13 (Opdateret 8. maj. 2022 kl. 08:08) 07/05
55
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance: 55%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Endnu en PL-finale i Liverpool i dag

Fire dage efter Liverpools flotte comeback mod upåagtede Villarreal, skal Klopps mandskab i ilden igen - denne gang hjemme i Liverpool mod ligaens nr. 5, Tottenham. 

Liverpool står i den situation, at de skal vinde kampen, for at lægge maksimalt pres på det slagne City-hold, der snublede i Madrid onsdag aften. Med tre point her, spiller de bolden over på Citys banehalvdel i mesterskabskampen. En mesterskabskamp, der på mange måder leder tankerne hen på den duel de to stod for i 18/19 og til dels også 19/20, hvor netop Pool og City kæmpede en helt utrolig tæt kamp om mesterskabet, hvor begge hold over sæsonen lavede MANGE point, og det var helt tæt til det sidste. 

Motivationen er i hvert fald til at få øje på. Contes Spurs skal  ikke afskrives helt her, for de ligger inden denne runde nr. 5, der giver adgang til EL, men de er kun to point efter Arsenal, der indtager den attraktive 4. plads, der giver adgang til det fine selskab, Champions League. Sæsonen er så fremskreden, at begge hold skal ud og jagte de tre point. 

To scenarier er sandsynlige her, synes jeg, og det er: 1) At der bliver blæst til angreb, og Liverpool samt i nogen grad Spurs spiller offensivt, presser på og jagter. 2) Det bliver en meget kontrolleret offensiv, da man meget nødigt vil indkassere mål for derefter at skulle lirke en ganske okay defensiv op (begge hold er godt organiseret). 

Liverpool viste lidt svaghedstegn i 1. halvleg mod Villarreal, de blev simpelthen totalt udspillet og overrumplet, så Spurs kan godt gøre ondt på Liverpool og drille dem i fx omstillinger, men også ved et højt pres og indlæg fra kanterne, skulle de få lidt momentum. 

Hjemme mod Eventon for nogle uger siden havde Liverpool svært ved at spille sig gennem de hårdtfigthende Evertonspillere - først i 2. halvleg lykkedes det Liverpool at komme på tavlen. 

Jeg tror, vi får en forsigtig, lidt afventende start, hvor begge går meget kontrolleret til opgaven. Liverpools stil er at angribe, men når modstanderen råder over hurtige spillere som Son og Lucas, skal de nok være varsomme med at skubbe alle kæderne for langt frem, bl.a. fordi både Trent og Robertson går meget højt på deres respektive kanter. 

Reguilon er desværre for Spurs ude, så det bliver nok Davies, Dier og Romero i bagkæden. 

Liverpool skal vinde her, og de er også store favoritter, men Tottenham slog City ude (godt nok tilbage i februar) så de skal ikke afskrives helt. De kan i hvert godt gøre livet lidt besværligt for Liverpool. 

Jeg forestiller mig, at kampen som følge af bl.a. træthed, vil åbne sig mere op, som tiden på uret går, og vi kan komme i en situation, hvor holdene vil satse mere for at jagte de tre point. Derfor dette spil på, at der bliver scoret flest mål i 2. halvleg. 

God kamp og god weekend
Marbrouk

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback