18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - Arsenal: X

Match center
20. november 2021 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Michael Oliver
17. nov. 2021 kl. 11:14 (Opdateret 20. nov. 2021 kl. 20:05) 17/11
286
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 12, tager Arsenal til Anfield for at udfordre Liverpool, jeg tror godt de kan skabe et resultat, og drille værterne.

Chance (1-X-2): 66-21-13%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 4,76
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
  • Arsenal er inde i en rigtig god periode, hvor de har hentet 8 sejre og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe, og de virker til at være godt sat sammen, hvor især bagkæden har imponeret mig.
  • Liverpool er favoritter, men jeg synes deres favoritværdighed bliver mindre, hvis de har de folk ude som der er rygter om (se hold info)
  • Arsenal er godt organiseret hold, hvor de nye folk er begyndte at finde hinanden, og jeg tror godt de kan holde Liverpools dygtige folk fra alt for mange chancer.
  • Et X ville være et rigtig godt resultat for gæsterne, og det vil heller ikke være forfærdeligt for Liverpool, jeg tror helt sikkert at Liverpool vil gå efter de 3 point, men hvis det står X i slutfasen så vil Arsenal være tilfredse, og Liverpool vil måske også acceptere at det ikke bliver til 3 point, og ikke satse hovedløst.
  • Jeg tror godt at dette opgør kan gå hen og blive taktisk, for Arsenal vil kunne true Liverpool på omstillinger, og stille sig lavt, hvorimod Liverpool kan få svært ved at få åbnet op for et godt defensivt Arsenal mandskab. Liverpool viste svaghedstegn imod Brighton og West Ham, hvor de ikke skabte meget, og måske kan det gøre sig gældende igen.
Hold øje med
  • Liverpool og Arsenal mødtes 4 gange sidste sæson, hvoraf to af de opgør endte med X. Men man skal dog nok kigge på de to PL kampe, de spillede hvor Liverpool var klart bedst og vandt ret komfortabelt.
  • Liverpool har brug for 3 point i deres bestræbelser efter at vinde det engelske mesterskab, og derfor kan jeg godt være nervøs for, hvor meget de vil smide op, og hvor offensivt de vil stille sig an.
  • Arsenal har gjort det godt på det seneste, men det har også været overkommelige modstandere. Jeg kan være lidt usikker på, hvor stærkt fundamentet holder, når de møder et stærkt Liverpool mandskab, og når de møder modgang.
Oddsmarked

Jeg har en fidus til Arsenal, og kunne godt se dem tage point, hvis man tror de kan tage alle 3, så kunne man spille dem med +0,5 til odds 2,80 hos unibet. 
Jeg har valgt at satse og spille X'et i dette opgør, hvor Marathon er ude med højeste odds.

Holdene:

Liverpool:
Værterne har Gomez (fast mand/reserve) Henderson (fast mand) Jones (fast mand/reserve) Mane (fast mand) Milner (fast mand/reserve) og Robertson (fast mand) alle listet som tvivlsomme, og derudover er Firmino (fast mand) og Keita (fast mand) ude med skader, af hvad jeg kan læse mig til. Det giver fælgende start 11'er:

Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Oxlade-Chamberlain; Salah, Jota, Mane

Man kan afvente at sætte sit kryds inden start 11'erne er kommet op, da der er mange ubekendte.

Arsenal:
Gæsterne har Partey (fast mand) listet som tvivlsom, og Xhaka (fast mand) er helt ude af dette opgør. Det giver en 4-4-2, med følgende 11.

Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares; Saka, Partey, Lokonga, Smith-Rowe; Lacazette, Aubameyang

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback