18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liquid - Evil Geniuses: 2

27. juni 2020 kl. 21:00 - CS GO: cs_summit 6 North America
27. jun. 2020 kl. 01:52 (Opdateret 27. jun. 2020 kl. 23:41) 27/06
90
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

CS GO: cs_summit 6 North America - Group A winners' match

Chance (1-2): 47-53%
Betvalue: 108,65%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Hvem er USA's stærkeste CS-hold?

Kampen om den amerikanske håneret er på spil, når de to stjernespækkede hold mødes for anden gang på halvanden uge. Det ligner et tæt og spændende opgør, der kan svinge begge veje, men Liquid er af uforståelige årsager bookmakernes favorit, og det skal udnyttes.

Det taler for

 • Evil Geniuses er efter en periode med dårligt spil og skuffende resultater endelig begyndt at vise lidt af den form, der for en kort bemærkning sendte dem helt op som nr. 1 på verdensranglisten.
 • Statistikken for juni hedder syv sejre, én uafgjort (mod Triumph) og to nederlag (begge tætte opgør i tre maps mod MIBR). Blandt de syv juni-sejre skal bl.a. fremhæves to mod FURIA, én mod Liquid samt én mod MIBR. Kampen mod MIBR var en tæt duel på to maps, der i øvrigt sikrede amerikanerne titlen i BLAST Premier Spring 2020 Americas Finals.
 • Hvad der dog er langt vigtigere end selve resultaterne, er måden de er opnået på. Stabiliteten og det gode holdspil ser langt bedre ud end for bare en måned siden, og man begynder atter at kunne tro på, at dette kan blive et top-5 hold igen.
  Noget af forklaringen på den positive udvikling er formentlig, at der er kommet mere ro på de indre linjer, efter at uenigheder mellem den tidligere coach, ImAPet, og spillerne tarik og stanislaw (IGL), kulminerede i coachens afsked i starten af april.
 • EG's bedste spiller, bulgareren CeRq, har til tider været en decideret énmandshær - han hører til blandt de absolut bedste AWP'ere i verden. Derforuden er holdets to andre x-faktorer, stortalenterne Brehze og Ethan, ligeså begyndt at vise tænder igen efter en sløv periode med tegn på manglende selvtillid.
 • Trods middelmådig winrate på de fleste maps, besidder EG en fornuftig mappool og kan, når de rammer formen, spille alle maps - pånær Overpass - ganske solidt.
 • EG vandt for nyligt seneste opgør mod Liquid, hvilket kan give dem en grad af mentalt overtag.
 • Liquid synes langt fra fordums styrke, og det er svært at kende holdet, der tromlede gennem al modstand i en længere periode i 2019. Lige nu virker det til, at Liquid henter deres sejre på individuelle bedrifter snarere end på strategisk finesse.
 • Flere af Liquid's stjernespillere virker en anelse "off" for tiden, og særligt Stewie2K og Twistzz skuffer gevaldigt.


Hold øje med

 • Efter en tid med ujævnt spil og manglende succes, viste Liquid i midten af juni igen positive tendenser med tre overbevisende sejre ved  DreamHack Masters Spring, hvilket i sidste ende sikrede dem en 2. plads i turneringen. Kan de finde lidt af det niveau frem i kampen her, får EG for alvor sin sag for.
 • Liquid er spiller for spiller det bedste hold, og topniveauet er uden tvivl højere end EG's ditto. Hvis alle spillere rammer dagen, og alt går op i en højere enhed, er EG's chancer minimale.
 • Liquid's største stjerne EliGE er blandt de bedste i verden. Han kan ofte løfte hele holdet og er næsten altid garant for en god præstation. På et underpræsterende mandskab snitter han imponerende 1.19 rating, 1.34 impact og 86.0 ADR for de seneste tre måneder. NAF holder ligeledes højt niveau og præsterer bl.a. en rating på 1.15 og ADR på 81.4. 
 • Af åbenlyse årsager mødes de to hold tit, og de kender hinanden ud og ind. Disse rivalopgør er ofte specielle, og der er altid noget helt særligt på spil. De kan derfor være ekstra svære at forudsige uanset holdenes respektive form.
 • EG trak det længste strå sidst, men historisk set har Liquid overtaget. Inden omtalte nederlag havde Liquid således vundet syv af de seneste otte maps mellem de to hold. 


Tanker på falderebet

Alt tegner til et fedt opgør med masser af intensitet og ære på spil. Interessant nok ligger de to hold så godt til hinanden, at det er svært at finde klare favoritter på nogen af de sandsynlige maps. Det er derfor heller ingen stor overraskelse at de to hold vandt hinandens mappicks (endda overbevisende) i sidste opgør. 

Det eneste, der tegner sikkert, er de to holds bans - Overpass (EG) og Train (Liquid). 
Vi kan sagtens se en gentagelse fra sidst med Dust2 (Liquid pick), Nuke (EG pick) og Inferno som decider, men det er ligeledes realistisk at EG vil gå med Inferno og Liquid vil gå med Mirage. I et sådant tilfælde kunne Vertigo eller Nuke blive et sandsynligt tredje map.

Alt i alt er det utrolig svært at forudsige denne veto, men i sidste ende forventer jeg faktisk ikke, at den bliver særlig afgørende, da disse opgør som oftest afgøres næsten udelukkende af dagsform.
Her går jeg uden tvivl med EG, da jeg mener, de spiller klart bedst for tiden, og at strategisk overlegenhed slår individuel overlegenhed i de fleste tilfælde.

Zwei

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback