18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Linda Noskova - Dominika Salkova: 2

28. august 2021 kl. 11:00 - w60 - Prerov - grus
28. aug. 2021 kl. 02:00 (Opdateret 28. aug. 2021 kl. 13:40) 28/08
81
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tjekkisk mod tjekkisk i Tjekkiet.

Chance (1-X-2): 70-0-30%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

16 årig Noskova, som er junior vinderen af French Open, og for nyligt røg ud af semifinalen i u18 Europamesterskaberne, har været et monster på tennisbanerne i år. Hardcourt, indendørs og nu grus har hun været mere end god på i dette år. Hun havde en travl dag hvor både, sidste ugers vinder Jang blev slået, efterfulgt af talentfulde Waltert. 
Det er svært at sige hvad hendes overligger bliver, tror helt sikkert hun bliver en topspiller på sigt.

Noskova har efter min mening en skræmmende god stejl serv, som kommer fra hendes høje opkast. Hun slår utrolig hårdt til boldene i grundspillet, men kan arbejde på at flytte sig bedre rundt på banen.

17 årig Salkova er denne uges nye skud på den tjekkiske stjerneskammel. Hun har i år vundet et par grus titler som junior, og røg i sin senior debut ud i en tæt kamp, mod en spiller Noskova efterfølgende slog også i en forholdsvis tæt kamp. Salkova har slået en formstærk Siskova ud, efterfulgt af en tæt sejr mod Gamiz, for at gøre kål på sidste events vinder Bejlek. I kampen mod Bejlek var hun nede 3-5, men vandt resten af kampen 10-1 i partier.

Salkova vinder ikke de nemme point i egen serv, men har et meget veludviklet grundspil. Hun kører en god defensiv hvor hun får alt tilbage, og kan også træde ind og slå en vinder når der er behov for det. I kampen mod Bejlek som er en powerspiller, så man hvordan hun kunne neutralisere sin modstander ved bare at holde bolden i gang, så fejlene kom fra Bejlek.

Jeg kan godt lide dette match up, da det måske bare kan føles som en juniorkamp for Salkova. Hvis Salkova kan få bolden tilbage på samme måde som i sidste kamp, vil Noskova også lave fejl. Hvis man skal sige noget negativt om Noskova, er det at hun spiller meget febrilsk og kan i perioder lave nemme fejl. I Noskova's kamp mod Waltert, var bolden sjældent over nettet 3 gange før pointet var afgjort, og her kan Salkova byde ind.

Det er måske for tidligt for Salkova, men tanke på hvordan sidste event gik i Tjekkiet, ser  jeg absolut Salkova have en fin chance her, på trods af det er mod en af årets største stjerner indtil videre.

Oddset har været i 4 og fald drastisk og ligger nu spredt imellem 3,25-3,30 hos de danskelicens. Bwin kører med 3,70 og Bet365 med 4, hvilket jeg syntes er fint.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback