18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Levante - Celta Vigo: Over 2,5 Mål

Match center
21. september 2021 kl. 22:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Ciudad de Valencia    Jorge Vazquez
21. sep. 2021 kl. 06:40 (Opdateret 21. sep. 2021 kl. 23:51) 21/09
161
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
"Los Celestes" tager i dag tværs over landet og hen til Valencia hvor "Granotes" udover den anden klub Valencia også har til stede! Jeg tror når begge mandskaber går på banen, at vi får et spil at se der byder ind med mere end bare to mål!
Det taler for
 • Levante søger deres første sejr, og er det mere belejeligt end tage alle tre point på eget græs imod et Celta Vigo hold der har tabt 4/5 kampe og krydset i en kamp mod Osasuna. I hvert fald kan man godt argumentere for at Levante at spille til mere end de fire point de har fået og til de seks mål de har scoret. Det er bestemt et hold der under Lopez har sat offensiven ind! 
 • Celta Vigo har fået en noget tung start på sæsonen. De har tabt til de to Madrid klubber, og til Bilbao, krydset imod Osasuna også taber de tilmed deres seneste kamp imod et andet havneby hold, Cadiz! Kampen mod Cadiz burde de som minimum havde fået point i. De spiller noget bedre her, men er uheldige at Cadiz scorer en åben chance, og dernæst et straffespark! 
 • Fælles for både Levante og Celta er at de stadig spiller virkelig åbene kampe. De låser ikke sig selv ned i deres organisation og stiller sig dybt, de jagter kontinuerligt det næste mål. Celta Vigo træner Coudet, har en glimrende offensiv i både Mina, Aspas men også Solari og Suarez er blevet sat i spil. Det samme kan man se med de to top angribere Gomez, og Morales! 
 • Det er egentlig to hold der ligner hinanden ret meget. Begge hold angriber meget, og er gode til skabe muligheder for sig selv. De prøver konstat i dybden og på kanterne at ramme deres respektive angribere der altid står placeret i boksen. Tilgengæld har begge hold ikke knækket koden til at stoppe omstillinger, også har deres defenisve linjer set bedre ud! 
 • Kigger vi på xGA listen ligger begge hold også i toppen af den, både på eget og fremmed græs, og det skyldes i høj grad at deres defensive linjer bare ikke står særlig godt. Levante lukker et omstillings mål ind til Elche hvor deres forsvar står helt dumt placeret. Celta har gjort det samme. Men selv når holdende kommer bagud, så jagter de stadig deres mål! 
 • Celta forsøgte sig en del med lange bolde og indlægs situationer imod Cadiz. Nogenlunde sammestil kunne straffe Levante, der ikke har klaret fantastisk i defensivt pressede situationer. Celtas dybde spil kan også godt sætte et mål af. Mina og Aspas har stadig noget fart i sig. Hos Levante er der hovedsageligt nede på jorden og dybe bolde, samt fart der kan straffe Celta! 
 • Levante har kun spillet en kamp der giver over 2,5 mål linjen, men deres andre kampe har bestemt givet udtryk af sig at der kunne og burde havde set flere mål. Celta har spillet tre ud af fem kampe der er gået over! 
Hold øje med
 • Det er to hold der til dels ligner hinanden, og det kan også betyde at de kan udligne hinandens chancer og dermed give os en mere chancefattig kamp. Efter fem kampe tænker jeg nu at holdene er sultende efter deres første sejr! 
 • Men netop ingen af holdene har vundet en kamp endnu, kan også gøre at skulle det ene hold først komme foran, så vil man prøve at lukke sig selv lidt ned i eget felt, og stille sig dybt og kompakt! Det er nu ikke noget begge hold praktisere super godt! 
 • Angreb og chancer forventer jeg nu stadig at se, men om præcisionen er der, er en helt anden ting. Begge hold har gode og rutineret La Liga spillere, og angribere der kender plads, men de set mere præcise ud i deres skud! 
 • Begge hold ligger i den gode ende på xGA listen, men i den lave ende på xG listen. Holdene er gode til bygge chancer op, og kreaere muligheder, men de er også gode til at tabe bolden og dermed stoppe egne muligheder for mål! 
 • Så skal det selvfølgelig også have en betydning at Levante at uden Soldado, de Frutos og Campana og Bardhi. Det er stadig spillere der betyder meget for angrebet og midtbanen. Ganske vist, at Levante med det seneste hold de har stillet stadig spillet godt og til mere end hvad målscoren sagde. Men det bør have en lille betydning at de er ude!
Oddsmarked

Selve 1X2 markedet har sat hjemmeholdet som værende favoritter. Det kan jeg nu egentlig godt forstå! 
Hos Bet365 ligger oddsene på 2,45 - 3,40 - 2,80. Så det er heller ikke fordi de er så store favoritter igen! 
Det giver et CV på: 38% - 28% - 34% 
Jeg syntes at oddsene lagt ret godt her egentlig. Taget i betragt af begge holds seneste resultater, så skal hjemme holdet her være favoritter. Men om de kan holde Celta fra fadet på eget græs, det tvivler jeg lidt på! 
Kigger vi tilbage på indbyrdes kampe, så er linjen i 2020 gået over en gang, derfor får vi også dette odds hos Onsidebetting. Seneste kamp der endte 2-0 til Celta, der endte over oddset nede i omkring 1,75. 
Så med det begge hold har vist nu her, så syntes jeg vi har fint i et rigtig godt bet!

Kampens Forløb: 

Jeg kunne godt se kampen starte stille og roligt ud, hvor holdene lige skal komme ordentligt ind i kampen. Men jeg forventer også allerede i første halvleg at vi ser gode chancer fra begge hold. Det vil være essentielt at komme godt fra start. Kampen om midtbanen forventer jeg også bliver sat i spil. Begge hold lever utrolig godt på at kunne starte fra midten og spille op af. De er også farlige i deres omstillinger og med det som holdene har vist defensivt bør vi nok også se en del af chancer komme netop fra omstillinger. 
Samtidig så vil det være vigtig at skabe kontrol over bolden. Både Levante og Celta har det med at smide bolden væk og dermed åbne op for muligheder til  modstanderen.. Det er selvfølgelig lidt til vores favør ift. til dette spil. Men om holdene får den kontrol, eller om kampen bliver en cirkus kamp, så ser jeg stadig at holdene kommer til nok chancer der kan kaste mere end to mål af sig! Udover det, er det heller ikke to hold der er dårlige på hverken frispark eller indlægs situationer! 

Trup Nyt: 

Levante: 3-5-2
Cardenas - Postigo - Duarte - Vezo - Son - Pepelu - Malsa - Martinez - Clerc - Morales - Gomez
Ude: Bardhi - Campana - Soldado - de Frutos

Celta Vigo: 4-1-3-2
Dituro - Mallo - Murillo - Fontan - Galan - Tapia - Solari - Suarez - Cervi - Mina - Aspas
Ude: Ingen Infomation

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Understat.com - Whoscored.com - Laliga.com - Marca.com - Transfermarkt.com - Youtube.com - Levanteud.com - Rccelta.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback