18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Letland - Holland: Holland vinder til 0

Match center
8. oktober 2021 kl. 20:45 - Fodbold, VM
Daugava Stadium
8. okt. 2021 kl. 15:14 (Opdateret 9. okt. 2021 kl. 22:36) 08/10
65
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Styrmanden Van Dijk ventes at få sin første start i 2021 mod Letland i aften. Oranje vandt første møde med 2-0, hvor de kun tillod ét skud mod deres mål. Jeg forventer, at rutine og klasseforskel i holdenes kvalitet vil blive forskellen i aften, og det vi

Chance: 70%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert: 0-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

I toppen af gruppe G kæmper Norge, Tyrkiet og Holland om topplaceringerne. Gruppen er tæt, en sejr uden slinger i valsen vil uden tvivl være kravet fra træner Louis Van Gaal i aftenens kamp. 

Holland har mødt Letland 4 gange tidligere, her er alle kampe blevet vundet med clean-sheet. 

Generelt har Oranje set fornuftige ud i deres defensiv. De har tilladt 10 mål imod sig over de sidste 12 kampe. Til aftenens kamp kan LvG skrive VvD på holdkortet, hvilket må siges at være en kæmpe defensiv forstærkning. Uanset om han skal danne par med de Vrij eller de Ligt forventer jeg ikke, at letterne kommer i nærheden af score i aftenens kamp. 

Team News: 

Letland er uden topscorer Gutkovskis, som er i karantæne, hvilket højst sandsynligt vil betyde at Uldrikis vil starte på toppen. Uldrikis som til dagligt spiller for Cambuur i den bedste hollandske række. 

Holland må undvære Gini Wijnaldum, ude pga. karantæne. Højst sandsynligt vil han blive erstattet af Gravenberch, som er en pålidelig back-up i mine øjne. 

Letlands forventede startopstilling: 

Ozols; Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis; Zjuzins, Emsis; Kamess, Ikaunieks, Ciganiks; Uldrikis

Hollands forventede startopstilling: 

Biljow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Gravenberch, de Jong, Klaassen; Berghuis, Memphis, Gakpo

Jeg kan godt li’ den gode fortælling; Van Dijk er tilbage i start 11’eren - Oranje vinder og holder nullet. Derfor går jeg med Holland vinder til 0. 

  • Stabile odds
  • God kundeservice
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback