18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lesley Kerkhove - Kimberly Birrell: 2

4. januar 2022 kl. 02:30 - WTA - Melbourne 1 kval - hardcourt
3. jan. 2022 kl. 18:07 (Opdateret 4. jan. 2022 kl. 10:24) 03/01
58
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval finale i Melbourne.

Chance (1-X-2): 60-0-40%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Selvom det ikke gik med anden australsk spiller i går, kunne jeg samtidig følge med i hvordan Birrell vandt over Trevisan, og giver Australien endnu en chance.

En albueskade satte Birrell ud på side linjen i 18 måneder, hvor hun vendte tilbage sidste år men spillede ikke mange kampe. Det var lidt synd for hende for inden da, havde hun bevist at hun var en af de mest spændende lokale spiller. Hun har flere gode periode hjemme fra hardcourt i Australien på itf, men har også haft berøring med WTA før.

Kerkhove sluttede 2021 af med 30-30 overall hvilket meget godt beskriver hende. Hun havde nogle gode kampe i USA i August, men siden da har det mest været ned for hende. Som udgangspunkt syntes jeg som ofte at hun viser sig fint frem, hun er i hvertfald en spiller man meget sjældent bare ryster af.

Kerkhove kan spille med rigtig tunge slag og Birrell skal være klar på opgaven. Hvis Birrell kommer her i nogenlunde form vil hun også have chance for sejr. Kerkhove kommer med en knusende sejr over Yastremska, hvor Kerkhove vandt 73 % af sine 2 server hvilket er uhørt højt. Trods tabt sæt spillede Birrell også en solid kamp mod Trevisan, som ellers kan være en tricky modstander. Birrell brugte derfor også længere tid på banen hvilket ikke er optimalt, men regner med at kroppen er klar til mere.

Jeg er lidt spændt på hvordan kampen forløber, men syntes at sandsynligheden for at Birrell kan gøre skade her er god.

Markedet ligger omkring 2,45-2,50 hvor Bet365 holder den et lag over. Med tanke på hvor overbevisende Kerkhove var i går, kunne oddset godt stige indtil kampstart selvom det har været nedadgående.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback