Lesia Tsurenko - Kristina Mladenovic: 2

Match center
5. marts 2017 kl. 01:10 - Tennis, WTA
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 41-59%
Betvalue: 102,07%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

WTA Acapulco - Mladenovic vinder finalen.

Kristina Mladenovic har haft et rigtig godt 2017, hvor hun bl.a. har vundet turneringen i St. Petersbourg. Hun har haft en noget sværere vej til finalen, hvor hun har mødt Lepchenko, Watson, Flipkens og McHale. Hun har en stor forhånd, og jeg tror hun kommer til at styre spillet fra baglinjen i denne kamp. Jeg er meget imponeret over det niveau, som hun har præsteret i år.

Lesia Tsurenko kom videre til finalen efter at have slået LucicBaroni, som traks sig pga. sygdom. Hun har haft en noget spøjs turnering, da Goerges trak sig efter 1. sæt, Ostapenko blev stukket af et dyr i opvarmningen, og Lucic-Baroni måtte trække sig pga. sygdom. Hun har dog spillet noget fint tennis, og hun bør komme frisk til denne finale. Hun spiller med lidt mindre risiko, og jeg tror, at denne kamp kommer til at køre meget på Mladenovic's primisser.

Mladenovic fik styr på sin serv i semifinalen, hvor hun fik 74% ind og vandt 68% af dem. Hun vandt desuden også 68% af sine 2. server, hvilket er utrolig flot. Kan hun serve på samme niveau i nat, så får Tsurenko det meget svært.

De har mødt hinanden 4 gange tidligere, hvor den står 3-1 til Tsurenko. De tre sejre til Tsurenko kom fra 2009-2012. Mladenovic er blevet meget bedre siden da, og hun vandt da også den seneste i Dubai sidste år med 2-0. 

Oddset er faldende de fleste steder, man kan dog hente 1.72 hos Pinnacle.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback