18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lens - Lille: Over 4,5 Kort

Match center
7. maj 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Frankrig - Ligue 1
Stade Bollaert-Delelis    Clément Turpin
5. maj. 2021 kl. 19:45 (Opdateret 7. maj. 2021 kl. 23:26) 05/05
203
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 51-49%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Lens skal forsvare deres Europa League kvalifikations plads, under dem med samme point snit ligger Marseille nemlig og lurer!
Lille skal forsvare deres første plads i ligaen, imens ligger PSG kun med 1 point under dem og banker på!
Det taler for
 • Oprykker holdet Lens skal på Stade Bollaert-Delelis ud og kæmpe med liv og blod for at forsvare deres 5. plads der giver EL kvalifikations muligheder. Marseille lurer under dem med samme point snit. Der er tre runder tilbage af Ligue 1 og Marseille har et program der er bedre stillet til dem, end hvad Lens kommer til at møde i de næste runder! 
 • Lille besidder første pladsen lige nu. Men imens ligger PSG under dem og det er kun 1 point der deler de to hold. PSG røg senest som bekendt ud af Champions League. Det giver dem nu mulighed for et 100% fokus på ligaen og at vinde den. Så kan Pochettino også få sin første franske liga pokal. Lilles program er til at have med at gøre, men der er ikke råd til at miste point på noget tidspunkt! 
 • Lens eller "Sang et Or" har overrasket mange i denne sæson. Deres form er formidable og deres organisation er god under træner Haise. I deres seneste 10 kampe har de kun tabt 1 kamp. De er ubesejret på eget græs i 7 kampe. Deres seneste tabte kamp var imod PSG, hvilket må formodes at være okay. De tabte kun med et mål på en svær udebane. ​​​​​​​De står godt imod de større hold!
 • Imens Lille fører ligaen. Så har de vist sig sårbare imod de mindre hold. Deres seneste tabte kamp var imod bundholdet Nimes der vandt 1-2. Skal Lens have en chance for sejr, så skal Les Doques være bedre til at kontrollere bolden på egen halvdel og komme bedre ind i de små rum samt duellerne!  ​​​​​​​
 • Lige præcis i duel spillet er Lens farlige og notoriske for at gå til den! Kigger vi på bisselisten så ligger Lens på en anden plads med 78 gule kort trukket i denne sæson og 6 røde kort.  Lille ligger lidt længere ned af listen på en 14 plads med 62 gule kort og 2 røde kort. Dog trækker Lille flere kort på fremmed græs end på eget. For Lens er det 50/50! 
 • På "Foul" listen finder vi Lens på en første plads med et snit på 14,1 Fouls pr. Kamp. Lille ligger nr. 13.  Der er altså optræk til storm i Nord Frankrig når de to hold mødes. Dommer Turpin kender de fleste fra Champions League! Turpin er i min bog en af dem der holder standarden og ikke som sådan tillader mere fordi det er en vigtig kamp!
Hold øje med
 • Spillerne ved at det er en vigtig kamp derfor kunne det godt ses at de kom mere forsigtig ud. Der er ingen grund til at satse alt fra starten af, så er det bedre at stå godt i kæderne og gribe mulighederne når de viser sig! På baggrund af det kan det vi ser en mere "ren" spillet kamp! 
 • Lens er som sagt et stærkt organiseret hold. De kan godt gå ud og give Lille en god omgang modstand. De er gode til at kreare chancer og ikke tillade for meget boldbesiddelse hos modstanderen. Om de så kommer defensivt ud her hvor de stiller sig dybt og kompakt er muligt. De gjorde det imod PSG og der trak Lens "kun" to kort. 
 • Lille trækker helller ikke mange kort. Men jeg tror på at Lens kan gøre Lille frustreret og provokere dem til fejl. Lille spiller ellers med en del beherskelse og spillere Soumare, Yilmaz og David besidder et godt overblik. Det samme gør de i deres defensive linje hvor Fonte og Botman styrer tropperne. De kan slå angreb tilbage og lukke af for muligheder! 
 • Dommer Turpin har ikke det højeste snit i ligaen hvad gule kort angår. Faktisk har han det 3 laveste samtidig med at han er fast dommer i ligaen. Tilgengæld har han et af de højeste snit hvad angår røde kort i ligaen, og til opgøret her kunne jeg godt se et rødt kort komme! 
Oddsmarked

Der skal ikke herske nogle tvivl om at Lille kommer som værende favoritter til opgøret her. Ved Bet365 kan man lige nu hente oddsene: 4,00 - 3,30 - 1,91. Hvilket giver et CV på: 23% - 28% - 49%. 
Lens har i deres seneste 11 kampe ikke holdt buret rent. Dog er de selv kommet på tavlen i alle 11 kampe. Lille har fået bedre styr på defensiven over deres seneste par kampe og har derfor holdt buret rent imod både PSG, Metz og Monaco. 


Et interessant spil til opgøret kunne godt være under 2,5 mål til odds 1,75 ved Betfair og Bwin. 
Eller for den mere vovede et rødt kort i kampen! Senest de hold stødte sammen i Derby du Nord blev der uddelt 2 røde kort! 

Oddset på 2,10 for over 4,5 kort syntes jeg er et rigtig godt spil. Jeg er ikke den store connoisseur indenfor fransk fodbold. Men jeg har set begge hold spille før og jeg har en god fornemmelse om hvordan hvert hold griber kampen an på. Så skal det også siges at der er masser af prestige at hente i disse derbys og dette er ikke undtagelse. Med de muligheder Lens kan få med en sejr og det samme for Lille, så bør der været lakt i ovnen til en omgang guillotine fodbold! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer faktisk en forholdsvis rolig første halvleg hvor holdende lige skal se hinanden an. Jeg tror Lens kommer med en stærk defensiv kæde og satser på deres chancer for omstillinger i starten. Lens har nogle glimrende omstillings spillere i blandt andet Kakuta og Socota. Forhåbentlig starter de også inde. 
Lille forventer jeg at prøve fra start af at skabe kontrol over spillet og dermed have overtaget. Det kan blive problematisk for dem over tid da Lens klart også gerne vil have fat i kuglen. Skulle det lykkes Lens at ødelægge deres kontrol og skabe splid her og der, tror jeg sagtens vi får en underholdende og beskidt kamp at se. 
Jeg forventer lidt det samme hvis det ene hold fra start skulle komme foran. 

Trup Nyt: 

Lens forventer jeg i en 3-5-2 formation:
Leca - Medina - Bade - Gradit - Clauss - Doucoure - Fofana - Haidara - Kakuta - Stoca - Ganago
Fravær: Oudjani - Diallo 
Karantæne: Sylla

Lille forventer jeg i en 4-4-2 formation:
Maignan - Celik - Fonte - Botman - Reinildo - Ikone - Soumare - Xeka - Bamba - David - Yilmaz 
Fravær: Ingen
Karantæne: Andre 

Sportskeeda giver godt nok et andet indblik på de forventede start opstillinger. Derfor hold da øje ved kamp dagen! 
 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Betxpert.com - Understat.com - Transfermarkt.com - Ligue1.com - Sportsmole.co.uk - Sportskeeda.com - Rclens.fr -Losc.fr 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback