Legia Warszawa - PSV: Målscorer: Miroslav Radovic

Match center
30. november 2011 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Polish Army
2. maj. 2018 kl. 14:45 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 22%
Betvalue: 143,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Begge hold er sikre på kvalifikation til forårets 1/16-finaler, så denne kamp gælder reelt førstepladsen i gruppe C. PSV fører pt. gruppen ét point foran Legia, og er med sejr sikker på 1. pladsen. Først og fremmest kræver det dog at de nedbryder Legia's stærke defensiv - og samtidig holder brandvarme Radovic fra fadet i Warszawa, hvor Legia sjældent forlader hjemmebanen uden at score (og hvor Radovic har scoret i de seneste 3 kampe; 1 EL-kamp og 2 polske ligakampe). Radovic er med 13 mål i 21 kampe Legia's absolut mest scorende spiller i denne sæson, og holder over denne og sidste sæson et målsnit på scoring i knap hver 3. kamp. Bet365's odds 6,50 på ham som målscorer i denne kamp holder derfor massiv værdi - også selvom Legia er oppe mod en stærk modstander.

LEGIA - FORM, TRUP OG STATUS

Legia sluttede sidste sæson som nr. 3 i den polske Ekstraklasa, og har gjort det fremragende i årets Europa League, hvor de har hentet 5 sejre, 4 uafgjorte og kun ét nederlag. Nederlaget faldt mod netop PSV i Eindhoven i september. I den hjemlige liga har Legia på 2. pladsen slået hul til forfølgerne og er 2 points efter førende Slask Wroclaw (9-2-4, score 25-10).

I weekenden lagde Legia ude mod Korona Kielce ryg til første nederlag i 12 kampe (alle turneringer) efter en serie med 9 sejre og 2 uafgjorte (inkl. 8 clean sheets i træk i den hjemlige liga).

Legia's stabilitet i denne sæson tilskrives at holdet gennem hele sæsonen har kunne spille med stort set identisk grundstamme på holdet, især i forsvaret. Alle mand er meldt klar til kampen mod PSV, og træner Skorza lagde på tirsdagens pressemøde ikke skjul på at gruppesejren sættes højt, selvom rotation på holdet er oplagt i en tid med presset kampprogram. Det er derfor forventeligt at holdet fortsætter med at stille med den pt. sammentømrede enhed.

PSV - FORM, TRUP OG STATUS

PSV ligger i den hjemlige liga nr. 2, og trods bunkevis af PSV-mål (3 i snit pr. kamp) har de endnu ikke kunne hamle op med førende AZ. I Europa League led PSV det hidtil eneste pointtab i seneste runde hjemme mod Hapoel Tel Aviv, der med 3-3 (efter føring på 3-1) var tæt på at tage fusen på hollænderne i deres egen hule.

PSV er rejst til Polen med 22 mand, hvoraf en del er hentet fra ungdomsholdet. Fra den regulære 1. holdstrup mangler Erik Pieters (F, fast), Abel Tamata (F, res) og Atiba Hutchinson (M, res), og det forventes at træner Fred Rutten vil give nogle af de unge folk chancen, og spare nogle af de faste til weekendens svære liga-kamp ude mod Feyenoord.

MIROSLAV RADOVIC

Serbiske Miroslav Radovic er stærkt medvirkende til Legia's gode sæson på alle scener. Han er holdets topscorer i Europa League (7 mål i 7 kampe incl. kvalkampe), samt næst-topscorer i ligaen (6 mål i 14 kampe).

Radovic kan operere både til højre eller centralt på midtbanen, eller agere støtte til en enlig angriber (typisk Daniel Ljuboja). Radovic' målfarlighed i denne sæson er ikke helt nyfunden; i sidste sæson scorede han 10 mål i 28 kampe.

Summeret op over denne og sidste sæson ser Radovic' statistik således ud:

Hjemme

Kampe: 24 starter + 3 indskiftninger (EL: 4+0)

Mål: 14+2 (EL: 5+0)

Kampe scoret i: 9+1 (EL: 3+0)

Scoret kampens første mål: 4 (EL: 2)

Scoret holdets første mål: 5 (EL: 2)

Total

Kampe: 47 starter + 8 indskiftninger (EL: 6+1)

Mål: 21+3 (EL: 7+0)

Kampe scoret i: 15+2 (EL: 5+0)

Scoret kampens første mål: 8 (EL: 4)

Scoret holdets første mål: 9 (EL: 4)

HOLDENES MÅLSTATISTIK (2010/10 + 2011/12)

Legia, mål for (snit):

Ekstraklasa, hjemme: 1,91 (totalt: 1,58)

Ekstraklasa, kampe uden scoring, hjemme: 2 af 22

Europa League, hjemme: 2,50 (totalt: 1,63)

Europa League, kampe uden scoring, hjemme: 0 af 4

PSV, mål imod (snit):

Eredivisie, ude: 1,21 (totalt: 1,04)

Eredivisie, clean sheets, ude: 10 af 24

Europa League, ude: 1,00 (totalt: 0,85)

Europa League, clean sheets, ude: 4 af 9

Bemærkninger: Legia forlader meget sjældent hjemmebanen i Warszawa uden at score, mens PSV omvendt formår at holde tæt bagude i ca. 40% af alle deres kampe.

SPIL OG ALTERNATIVER

Miroslav Radovic er én af denne sæsons hidtil mest mål- og afslutningsfarligste spillere i Europa League, og det er meget svært at se hvorfor Bet365 synes at han skal give odds 6,50 for at score i kampen, når det statistisk er svært at argumentere for at oddset skal ligge på den høje side af 3,50-4,00.

Al ære og respekt for den polske Ekstraklasa, men selv med et par ungdomsspillere på holdet hører PSV sandsynligvis til blandt de stærkeste modstandere Legia er oppe mod i denne sæson. Så selvom Radovic' chance for at score dermed på papiret bør ligge en kende højere end hans hidtidige statistik fortæller, så er odds 6,50 stadig alt for højt.

Bet365 tilbyder odds 19 på Radovic som kampens første målscorer, hvilket også er markant. Dog skal PSV's offensive styrke tænkes ind i et spil af denne type. Et bedre alternativ er derfor Radovic som "første holdmålscorer" til odds 12, men det spil afhænger ret meget af Radovic' startposition på banen (om han er til højre eller centralt på midtbanen, eller om han ligger som offensiv midtbane). Varianten "første holdmålscorer" til odds 12 holder reelt bedre værdi end det rene målscorer-spil hvis Radovic skal agerer support for Ljuboja, men det kræver opmærksomhed omkring startopstillingen - og selvfølgelig at oddset holder frem til startopstillingerne offentliggøres.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback