Annonce

Leganés - Deportivo Alavés: 1

Match center
20. maj 2017 kl. 19:00 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Butarque    José González
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-26-24%
Betvalue: 107,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull

Leganes sikrede sig, med 1-1 i seneste runde mod Bilbao, overlevelse i La Liga, så denne kamp er "bare" en der skal overstås for begge mandskaber.

Bookmakerne glemmer dog en væsentlig ting; Alaves skal spille Copa Del Rey-finale lørdag d. 27/5, så muligheden for at der bliver kørt turn-over fra gæsterne er absolut tilstede, trods der stadig er en uge til.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

* Leganes har vist sig stærke i den sidste del af sæsonen på hjemmebane, med flotte sejre over flere mandskaber og direkte konkurrenter i nedrykningskampen; Seneste 2 hjemmekampe blev vundet hhv. 3-0 og 4-0 over Las Palmas og Real Betis.

* Leganes giver 2,14 mod et mandskab der har en finale om en uges tid. De har ligget lavere mod modstandere der stiller i stærkere opstilling.

* Alaves spiller Copa Del Rey-finale næste lørdag; At der bliver kørt turn-over er sandsynligt.

* Selvom overlevelsen er kommet i hus, bliver der fyldt på Butarque, hvor fans vil fejre overlevelsen, og spillerne vil gerne afslutte med en sejr, for at festen lige får en tand mere.

* Alaves er svækket i defensiven med (måske) 3 centre-backs ude af opgøret (se trupnyt).

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

* Selvom Alaves ikke har haft noget at spille for i et stykke tid, har de alligevel leveret flere sejre, og er ubesejret i de seneste 6 (3-3-0).

* Lettelsen over at være sikret endnu en sæson i La Liga, kan være medvirkende til at Leganes-spillerne alligevel tager lidt let på dette opgør.

* Det kan være et opgør begge mandskaber bare vil have overstået, og dermed kan stille sig tilfredse med en kedelig 0-0.

Bud på opstillinger kommer senere.

Trupnyt:

Leganes; Garitano har samtlige mand klar til opgøret, dog undtaget Bustinza (back-fast) der sidder ude med karantæne.

Alaves; Pellegrino har nogle tvivlsomme i det centrale forsvar hvor Ely og Laguardia sidder ude med skader og meldes yderst tvivlsomme. Dertil er Alexis (forsv-fast) også ude pga. karantæne.

Pellegrino har Copa Del Rey-finalen at tænke på, og sætte nogle af de faste ind som har sidder ude med skader på det seneste, ville være en farlig konstellation og risikere skader til dem igen, når der er en vigtig kamp rundt om hjørnet. Er de 100% vil han nok bruge Ely og Laguardia, men er de kun på 70% lader han dem nok sidde over.

  • Hyppige promotions
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback