18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leeds United - West Ham United: West Ham får flest hjørnespark

Match center
25. september 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Elland Road    Kevin Friend
24. sep. 2021 kl. 12:08 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 18:20) 24/09
110
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 45%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • West Ham har i de første 5 kampe slået 84 indlæg, hvilket er det 3 højeste antal i PL. Sammenlignet med Leeds så har de en fordel, da Leeds "kun" har slået 73.
 • Ift. skud der ligger West Ham også over Leeds, hvor West Ham har haft 75 skud og 25 på mål imod Leeds som har 71 skud og 22 på mål.
 • Kigger vi på de to hold ift. hvad de tillader modstanderne, så har West Ham i deres første 5 kampe tilladt 59 skud og 18 på mål, hvor Leeds har tilladt 91 skud og 33 på mål (det højeste antal i PL).
 • West Ham har i deres første 5 kampe et snit der hedder 5.4 hjørnespark pr. kamp, og de tillader 5.2 hjørnespark pr. kamp til deres modstandere. Leeds på den anden side har et snit der hedder 4.8 hjørnespark pr. kamp, og de tillader 6 hjørnespark pr. kamp til modstanderne.
 • Leeds er hårdt ramt, og har nogle vigtige profiler ude i dette opgør. Det er en fordel for West Ham, som gerne skulle gå ind til dette opgør med tro på de kan tage alle 3 point, og jeg forventer også, at de vil have en offensiv tilgang, som kan give mange hjørenspark.
 • Mange af Leeds spillerne har 120 minutter i benene fra EFL cup kampen mod Fulham. Det kan måske spille ind i dette opgør, hvor West Ham ikke brugte nær så mange starter i deres EFL cup kamp, som heller ikke gik ud i forlænget.
Hold øje med
 • Leeds har i James en mand med god fart, som gerne vil søge baglinjen, og spille på indlæg. Han skal gerne lukkes ned, da jeg ser ham som en trussel for dette spil.
 • West Ham har blot fået flere hjørnespark end deres modstandere i 1 af deres 5 PL kampe.
 • Kommer West Ham foran i dette opgør, så tvivler jeg på de også får flere hjørnespark end deres modstandere. Derfor så håber jeg på det bliver et tæt opgør, der bliver afgjort til sidst, og hvor West Ham ikke bringe sig tideligt i front. Men jeg er nervøs for om Leeds kan holde stand, og lukker de et tideligt mål ind så skal de sætte jagten ind.
 • Leeds har en offensiv spillestil, hvor de er meget offensivt indstillet. De vil gerne have bolden, snitter 59% i deres første 5 PL kampe, hvorimod West Ham snitter 49,8%. Det at Leeds gerne vil have bolden, og måske også får meget boldbesiddelse i dette opgør, som de måske kan få omsat til hjørnespark.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til West Ham står i 2,30 hos betfair, og 2,20 hos bet365. 

Jeg har valgt denne hjørnesparksvariant eftersom jeg synes at spillet på West Ham er faldet en del, og jeg er i tvivl om der stadig er værdi i spillet, som er faldet fra odds 3ish de fleste steder til 2,32 som det højeste hos NordicBet.

Holdene:

Leeds:
Skadeslisten er lang hos værterne, hvor det både er det offensive og deffensive der er ramt. Kigger vi på dem der ikke stiller fra start så er Bamford (fast mand), Koch (fast mand) Struik (fast mand) og Llorente (fast mand). Derudover er Ayling (fast mand) Harrison (fast mand) og Raphinha (fast mand) på den tvivlsomme liste, hvor jeg tvivler på de alle stiller fra start. Derfor har jeg dette ydmyge bud på en start 11'er:

Meslier; Dallas, Cresswell, Cooper, Firpo; Phillips; Summerville, Rodrigo, Klich, James; Roberts

West Ham:
Gæsterne kan stille i stærkeste igen, der er ikke nogle nævneværdige skader, og ej heller nogen folk ude med karantæner. Det giver dette bud på en start 11'er

Fabianski; Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback