18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leeds United - Watford: 1

Match center
2. oktober 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Elland Road    Simon Hooper
30. sep. 2021 kl. 13:43 (Opdateret 2. okt. 2021 kl. 17:55) 30/09
326
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Leeds tager imod Watford på Elland Road, og jeg tror det kan blive til sæsonens første sejr for hjemmeholdet!

Chance (1-X-2): 58-24-18%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Leeds kommer til at se meget til bolden, hvilket passer dem rigtig godt. Leeds snitter 58,2% og Watford snitter 45,2%. Får vi et kampbillede, hvor Leeds får taget fat i spillet, og får lov at diktere tingene, så får Watford en lang eftermiddag.
 • Leeds har været hårdt ramt med skader, men til dette opgør har de efterhåndende de fleste tilbage igen, hvilket giver dem flere muligheder. Også når de skal forsøge at ændre kampen fra bænken.
 • Offensivt har Leeds rigtig meget kvalitet. Raphinha er super dygtig, og med Harrison klar igen, kan de virkelig skyde med noget fra kanterne. Ift. Leeds offensiven, så har de også i alle kampe skabt godt med muligheder, også selvom de har haft et voldsomt startprogram.
 • Leeds er startet sæsonen med ret svært program, hvilket også kan ses på deres indkasseret mål, hvor de har lukket 14 mål ind i 6 kampe. Forklaringen skal findes flere steder, men de lukkede 5 mål ind mod Man. Utd. og 3 mod Liverpool, hvilket trækker op. Jeg synes dog Leeds har en fin struktur i holdet, og hvis man tager sidste sæson med, så begyndte de også at se stærkere ud defensivt.
 • Watford har gjort det flot indtil videre i denne sæson, og det skal anderkendes, men kigger man på deres kampe, så har de også tilladt modstanderne mange chancer, og deres xGA har imod Newcastle heddet 2,5 og 2,0 mod Wolves. Når hold som Newcastle og Wolves kan skabe så meget, så tror jeg også Leeds kan få muligheder i dette opgør.
 • Offensivt så er det ikke der Watford har deres hovedfokus, de har nogle gode individualister, men deres spil er ikke sat op til offensivt fodbold, og de har også det 3. laveste xGF i PL, og kigger man på deres sidste sæson, så var det også det defensive struktur og gameplan der sikrede dem oprykningen.
Hold øje med
 • Watford skal i år forsøge at skrabe alle de point sammen de kan, hvis de skal overleve. Derfor tror jeg ikke vi kommer til at se et Watford hold der vil jagte et resultat, men stå kompakt, hvilket kan gøre det svært for Leeds.
 • Leeds har Bamford ude, og det er bestemt en svækkelse. Jeg synes de mangler en mand som ham, både foran kassen, men også som spilstation, og i en kamp mod Watford, som har mange fysiske typer, kan jeg godt frygte for, om de har nok tilstedeværelse i feltet med Rodrigo.
 • Offensivt har Watford nogle gode folk, som Leeds ikke skal give for meget plads. Her tænker jeg især på Sarr og Dennis, som er startet sæsonen rigtig flot, og som på omstillinger kan gøre det onde ved Leeds mandskabet
 • Leeds er uden sejr i de første 6 kampe. Det kan sagtens sætte sig i holdet, at de endnu ikke har fået en sejr, hvorimod Watford har 2 sejr på kontoen kan spille med et lidt mindre pres, og måske gå ind til denne opgave med en større frihed.
Oddsmarked

Oddset på 1-tallet gav 1,61ish og det er så sidenhen steget til de odds 1,80 som jeg synes er interessant. Det kunne sagtens gå hen og blive en taktisk forestilling, hvor Watford trækker sig langt ned, og derfor gør det til en lidt låst kamp hvor vi godt kunne gå under de 2,5 mål som kan findes til odds 2,24. 
Bamford er også fraværende i dette opgør, som også kunne bidrage til at vi gik under linjen.

Holdene:

Leeds:
Hjemmeholdet er svækket ift. deres normale start 11'er. På skadesfronten er Bamford (fast mand), Koch (fast mand) og Llorente (fast mand/reserve) alle ude med skader. På plus siden kan det dog nævnes at Ayling (fast mand) og Harrison (fast mand) burde være klar igen, og Struijk (fast mand) har afsonet sin karantæne, så de får flere muligheder til dette opgør, og jeg tror vi får dem at se i en 4-1-4-1:

Meslier; Ayling, Struijk, Cooper, Firpo; Phillips; Raphinha, Klich, Dallas, Harrison; Rodrigo

Watford:
Gæsterne har Bachmann (fast mand) og Cleverley (fast mand) på den tvivlsomme liste, men sidste nævnte burde stille fra start, og derfor tror jeg vi får dem at se i en 4-2-3-1 med følgende folk:.

Foster; Femina, Troost-Ekong, Carhart, Rose; Kucka, Sissoko; Sarr, Cleverley, Dennis; King

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback