18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leeds United - Sheffield United: (AH: -1,5) 1

Match center
3. april 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Elland Road    Graham Scott
2. apr. 2021 kl. 19:55 (Opdateret 3. apr. 2021 kl. 17:58) 02/04
333
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Leeds møder Sheffield i runde 30, i en kamp hvor Sheffield er hårdt ramt især i bagkæden, og hvor Leeds med en sejr kan begynde at kigge op imod den bedre halvdel af tabellen.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-0-61%
Betvalue: 101,40%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert: 2-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Sheffield har et hav af skader i bagkæden. (se hold info).
 • Sheffield er håbløst skidt kørende, og har i de seneste 7 PL kampe tabt 6 og vundet 1, og har en målscore der hedder 2:15, og jeg ser intet lys for enden af tunnelen, heller ikke med en ny mand ved roret.
 • Leeds har et spændende offensiv, og et generelt meget pågående hold, som gerne vil have bolden, hvilket de også kommer til i dette opgør. Leeds snitter 59,5% ift. boldbesiddelse i deres kampe, hvorimod Sheffield snitter 40,9%. Jeg tror vi i dette opgør, får en kamp med Leeds på bolden, og det tror jeg også passer hjemmeholdet ganske fint, hvor de ofte har vist sig at kunne være målfarlige.
 • Leeds har et xGF på 1,5 i snit hvilket er det 6.højeste i PL. Kigger vi på Sheffield så har de et snit der hedder 0,84, og det vidner om et hold der har mere end svært ved at skabe chancer, og dem de så får forvalter de heller ikke så godt, da de kun har scoret 16 mål i år, og er det mindst scorende hold i PL.
 • Sheffield er stort set døde og begravet, og i deres seneste kampe synes jeg ikke der er meget fremgang at spore. Især i kampen mod Leicester lignede de et hold der havde kastet håndklædet i ringen, og de mange nederlag må have påvirket selvtilliden og troen på tingene i Sheffield truppen.
 • Leeds har som sagt nogle offensive styrker, og med profiler som Bamford, Harrison og Raphinha så synes jeg det ser spændende ud, og jeg tror på at de tre kan få skabt problemer for et skadesramt Sheffield mandskab.
 • Sheffield kan ikke tåle at tabe dette opgør, og derfor formoder jeg, at de vil forsøge sig med lidt mere rent offensivt, hvilket kan give muligheder for omstillinger, hvor Leeds har nogle raketter som jeg tror Sheffield får svært ved at fange.
Hold øje med
 • Sheffield har tabt rigtig mange kampe i denne sæson, men 14 af de 23 nederlag de har fået i denne sæson har "kun" været med er mål, og jeg kan være nervøs for om Sheffield kan finde tilbage til tidlige tiders spil, hvor de var gode til at holde sig inde i opgørerne.
 • Leeds har kørt meget op og ned rent spillemæssigt, og kigger vi på de seneste 6 PL kampe er det blevet til 2 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag, hvilket bedst kan kaldes en pose blandet bolsjer, og hvis Leeds undervurdere Sheffield, så kan der sagtens komme en overraskelse.
 • Sheffield har skader i forsvaret, men det begynder at lysne og man har på midtbanen og i angrebet en fin stamme, som de også kan gøre brug af i dette opgør, især tror jeg at man med Lys Mousset kan få en angriber der kan gøre en forskel i dette opgør, og som kan noget de andre angribere i Sheffield ikke kan.
Oddsmarked

Oddset på en Leeds sejr er faldet fra de 1,70 til de nu 1,54 som er det højeste man kan få hos comeon!

Spillet her går på at Leeds vinder med mere end et mål, og det spil har også været i bevægelse, hvor det startede omkring de 3,10 flere steder, men hurtigt kom ned i de 2,60ish som det har bevæget sig i den seneste uges tid. 

Sheffield har igennem sæsonen tabt rigtig mange kampe, men af de 23 nederlag er 14 af dem kun blevet med 1 mål, og kigger man på oddset for et Sheffield nederlag med mere end en de seneste kampe, så har det også været betydeligt højere, men jeg synes der er en del ting der peger på et nederlag med flere end et mål i dette opgør, jeg er dog forsigt og placere en lille units på dette spil. 

Holdene:

Leeds United:
Hos Leeds er Klich (fast mand 29 kampe 3 mål) tvivlsom, med sygdom, men jeg tror han er i spil til en startopstillingen.
Bielsea kan gå flere veje forud for dette opgør, i og med han har alle mand klar, og jeg kunne godt se dem stille i en 4-3-3 hvor de stiller sådan her:

Illan Meslier, Luke Ayling, Diego Llorente, Pascal Struijk, Ezgjan Alioski; Kalvin Phillips, Stuart Dallas, Mateusz Klich; Raphinha, Jack Harrison, Patrick Bamford

Vil Bielsea gør det, han har gjort før når han møder hold med 2 angriber, kunne det gå hen og blive super spændende at se start 11'eren. Her har han ofte startet med en 3-3-1-3 formation hvor Dallas, Ayling og Phillips er foran de bagerste 3, og Roberts ligger bag de 3 forreste som er Raphinha, Bamfort og Harrison. 
Phillips er jeg usikker på eftersom han har overtrådt reglerne fra FA Wales protocol, hvilket kan give ham en tur på bænken hos Leeds.  

Sheffield United:
Som sagt er bagkæden hårdt presset, hvor de normale 2 mand i centerforsvaret er ude, og især Basham (fast mand 26 kampe) og Egan (fast mand 22 kampe) vil være savnet til dette opgør. Derudover er Jack Robinson (reserve 8 kampe) Berge (fast mand 13 kampe 1 mål) Og Sharp (fast/reserve 16 kampe 3 mål) ude af dette opgør. 
På den tvivlsomme side, så er det også usikkert at Enda Stevens, men jeg tænker da han vil være med til dette opgør efter en landskampspause, men jeg tror han kommer ind i midterforsvaret, hvilket ikke er naturligt for den normale wingback. 
Det giver en startformation i en 3-5-2, hvor de startende 11 er: 

Aaron Ramsdale; George Baldock, Phil Jagielka, Kean Bryan; Jayden Bogle, John Lundstram, Oliver Norwood, John Fleck, Ben Osborn; Lys Mousset, David McGoldrick

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback