18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leeds United - Everton: Under 2,5 Mål

Match center
21. august 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Elland Road    Darren England
21. aug. 2021 kl. 11:44 (Opdateret 21. aug. 2021 kl. 17:58) 21/08
50
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Leeds tager hjemme imod Everton i denne runde, og jeg har kigget lidt på de to mandskaber, og synes at flere ting peger i retning af få mål

Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Leeds har en god struktur i holdet, og man så i sidste sæson, at de fik styr på de mange indkasserede mål, og i den sidste del af sæsonen hvor man bl.a. holdt Man. Utd. og Chelsea fra at scorer imod sig, og Man. City og Liverpool scorede også blot 1 mål mod dem.
 • Leeds startede sæsonen med at tabe 1-5 til Man. Utd. En kamp som ift. xG endte 1,5-0,6 til Man. Utd. 1,5 er relativt højt, men jeg tror på Leeds får lidt nemmere betingelser i dette opgør. Hvor jeg forudser en taktisk forestilling.
 • Benitez-Bielsa, hold da op et clash, imellem to så store fodboldhjerner, og kunne jeg sagtens forestille mig, en kamp der bliver meget låst, hvor de to managere har analyseret hinanden så meget, at det ender med et meget fastlåst spil, hvor der ikke bliver så meget "fri-leg" for de kreative kræfter. Især tror jeg Everton vil stille sig defensivt an til dette opgør.
 • Defensivt er Everton godt rustet, og med Allan og Doucoure på midten har man to 6'er der gør kan garderer for forsvaret. Hos Leeds tror jeg Phillips er med igen, og han har også en vigtig rolle i det defensive spil. Så de to hold har gode 6'ere med, som kan hjælpe med det defensive arbejde.
 • Everton er uden Rodriguez, hvilket jeg ser som et plus for dette spil. Han kan med sine gode aflevering, samt farlige skud være en giftig herre.
Hold øje med
 • Offensivt så frygter jeg især hvad Leeds kan komme med, spillere som Bamford, Harrison og Raphinha kan rigtig mange ting, og er en stor trussel hvis de kommer i omstillinger.
 • Det samme kan siges om Everton, hvor Richarlison og Calvert-Lewin er nogle giftige offensive folk, som Leeds skal gøre sig umage på at lukke ned for.
 • Leeds snittede 3,1 mål pr./kamp sidste sæson og gik over linjen i 22 ud af 38 kampe, hvilket ikke just taler for dette spil. Skal dette spil gå hjem, så skal Leeds gerne have en bedre balance mellem angreb og forsvar, da man i sidste sæson lukkede hele 54 mål ind i 38 kampe.
 • Sidst de to hold mødtes endte det med ret høje xG. I det første opgør var den på 4,5 og i det andet opgør lå den på 2,7. Det vidner om kampe hvor der bliver spillet friskt til, og det ville ikke være at foretrække for dette spil.
Oddsmarked

Oddset på under de 2,5 startede i 2,20 flere steder, og har så sidenhen bevæget sig nedad til de nu 2,16 som jeg spiller her. 

Deres to seneste indbyrdes opgør endte 1-2 og 0-1 altså med to udesejr, og i de to opgør var oddset på under 2,5 på 2,10 og 2,40 så det er kampe som bookmakerne førhen også har forudset som værende målrige, men hvor det ikke helt har været tilfældet. 

Holdene:
Kigger vi skaderne for de to hold så har Leeds Llorente (fast mand) ude med en skade, men derudover kan de stille med et super stærkt hold, hvor man også har Firpo med. 

Everton på den anden side har Rodriguez (Fast mand) ude, og derudover er Gbamin (reserve) og Gomes (fast mand) tvivlsomme. 
Det giver følgende start 11'erer

Leeds United:
Meslier; Ayling, Struijk, Cooper, Firpo; Raphinha, Dallas, Phillips, Klich, Harrison; Bamford

Everton
Pickford; Coleman, Holgate, Keane, Digne; Allan, Doucoure; Townsend, Gray, Richarlison; Calvert-Lewin

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback