18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Laura Pigossi - Alice Robbe: 2

27. september 2021 kl. 15:00 - w80 - Le Neubourg - Hardcourt kval
26. sep. 2021 kl. 23:37 (Opdateret 27. sep. 2021 kl. 17:50) 26/09
83
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval i Frankrig på hardcourt.

Chance (1-X-2): 53-0-47%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Brasilianske Pigossi har holdt en uges pause, siden hun tog til Columbia og strøg i finalen på grus, for at tabe 0-6 0-6. Hun har allerede 2 itf titler på hardcourt fra tidligere i år, og har overrasket positivt. Hun leverede også et stærkt indtryk mod Polen i Fed Cup i April, og har helt sikkert løftet sig fra de tidligere år, hvor det aldrig blev til meget udover et hav af double titler.

Pigossi spiller som en en grus spiller, men har vist sig effektiv. Hun har en monster defensiv, og får alt tilbage plus lidt til, hvilket sætter modstanderen under pres. Hun er højst en stabil server og har ikke de store våben, andet end det kan overraske modstanderen når hun så endelig spiller lidt aggressivt.

Franske Robbe som er 6 år yngre, har spillet god tennis de seneste måneder uden at det har kastet noget stort af sig. Hun har faktisk fuldstændig identisk stats på hardcourt med 24-11 men er uden titler overhovedet. Hun var forbi Portugal i sidste uge og efterlod et godt indtryk, hvor hun tabte til US Open Junior mesteren 5-7 i afgørende. 
Robbe har som udgangspunkt også en solid defensiv, men ikke på højde med Pigossi. Hun har tilgengæld mere at byde ind med i serv og slagstyrke, og har faktisk en fin tennispakke. Jeg går udfra hun bliver den angribende part i denne kamp, og føler det er lidt op til hende selv hvordan resultatet skal ende, og der er det godt hun kommer til denne kamp i en god periode. Fin facts omkring hende er, at hun står ligesom Nishikori i returspillet, hvilket er en sjov tilgang til det.

Pigossi slog i sin første kval kamp den tabende finalist fra US Open junior, så bedømt udfra fra disse resultater er de nogenlunde ligestillet. Jeg ser fordel i at Robbe kommer fra hardcourt i sidste uge, omvendt har Pigossi kunne træne sig varm og føler helt sikkert hun kan slå alle. Pigossi var selv underdog i første kamp, men kommer retfærdigvis ind som favorit til denne kamp.

Kun 1 oddsudbyder som ligger på linje med de licensløse, det er faktisk en kamp hvor jeg forventer der kunne komme nogle store opsving i odds når de andre kommer på banen.

De har 1 h2h hvor Robbe vandt for 2 år siden, dengang stod hun til 3,85, hvilket man desværre ikke ville kunne finde denne gang. Da det er kval er det Match Tiebreak det afgøres i, her ved jeg ikke hvem der vil stå stærkest.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback