18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Laura Hietaranta - Bianca Turati: 1

3. november 2021 kl. 14:00 - w25 - Haabneeme - indendørs hardcourt
3. nov. 2021 kl. 00:03 (Opdateret 3. nov. 2021 kl. 19:09) 03/11
72
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Estland

Chance (1-X-2): 28-0-72%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Bianca Turati har slet ikke kunne følge sin søsters niveau på det seneste. Siden Maj måned har hun vundet 5 kampe og tabte 20 og virker lidt til at være i frit fald. Man så lidt det samme med Doi, som her på det seneste lige pludselig vendte kurven kraftigt. Turati har dog hentet nogle af sine sejre på det seneste, men der er slet ikke sammenhæng i sine resultater for tiden. Hun kan tabe mod forfærdelig modstand, og ugen efter spille helt lige op mod kompentent modstand.

Hietaranta fik jeg lige set hurtigt i sidste uge, her tog hun sæt fra Mas på grus i Tyrkiet, som ellers har været meget dominerende der. Finske Hietaranta har meget lidt berøring med itf på senior niveau, og er også kun 17 år. Hun var dog med her sidste år i samme turnering, hvor hun vandt 2 kval kampe og røg i 3 sæts tiebreak.

Selvom Hietaranta på det seneste ikke har nogle spændende resultater fra junior siden, har hun tidligere tilbage fra December 2018 vundet 3 indendørs events i træk, det viser dog at hun besidder en vis kvalitet.

Dette er et spil imod Turati, og så er det altid spændende med de "nye" unge som har noget der kan understøtte det. Springet er som regel stort for de fleste, men gode takter i sidste uge og 2 gang Hietaranta er med her, kan øge hendes chancer betydeligt.

Oddset har været svingende fra 4 og nu omkring 3,5 hos de fleste. Hvor intet vover intet vinder, jeg følger spændende med i denne kamp.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback