18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kveta Peschke/Andrea Petkovic - Caroline Dolehide/Coco Vandeweghe: Resultat:1-2

Match center
3. oktober 2021 kl. 21:50 - Tennis, WTA | f
Stadium
3. okt. 2021 kl. 16:12 (Opdateret 3. okt. 2021 kl. 23:00) 03/10
43
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i double i Chicago

Chance: 25%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Dolehide/Vandeweghe viste sig for stærk i går til at den kunne gå i 3 sæt. Oppe med dobbeltbreak og 3-0 mistede de momentum indtil 3-4 *30-40 og greb kampen igen. De var lige så godt servende som forventet, men viste sig trods alt at være til at tale med.

Peschke/Petkovic kender vi den ene særdeles godt fra single, hvor den anden har været double specialist i en menneskealder. Peschke er hele 46 år, og har meget af sin tid været top 10 double spiller, men i de senere og "blot" top 20. I år har hun først spillet kampe fra sommeren af, og er derfor gledet ned af listen. I denne turnering har de også sendt mange stærke par ud som underdog, 2 af dem i Match Tiebreak. De har også kørt gode procenter ligesom dem på den anden side af nettet, men ikke lige så gode. De har 3 gange vundet som underdog, og er det også her.

Jeg tør ikke sige det er mere reglen end undtagelsen med en Match Tiebreak, da det ikke har holdt vand de sidste 2 gange. Men dette er finale med et par der har været suveræn er har gjort sig til favorit, mod et par som har vist at have en klasse selvom det på papiret har set svært ud.

Finalen burde give nogle nye mekanismer, og rutinen burde godt kunne nappe et sæt, hvorimod det bedst spillende par forhåbentlig fortjent tager pokalen.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback