18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kubareva/Prisacariu - Molinaro/Nahimana: 2

18. november 2021 kl. 19:00 - w25 - Petange - indendørs hardcourt
18. nov. 2021 kl. 18:19 (Opdateret 18. nov. 2021 kl. 20:28) 18/11
10
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i doublen i Luxembourg

Chance (1-X-2): 60-0-40%
Betvalue: 111,20%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Parret Kubareva/Prisacariu ser stærke ud på papiret, og fik bye i første runde pga. de er seedet. Vejen til titler i double er altid kort, 2 sejre kan nogle gange være nok, da man ofte ser flere trække sig undervejs.

Hver især har de også de bedste resultater, hvor især Prisacariu lige er begyndt at bevæge sig på endnu et niveau højere. Den farverige stærke rumænier forventer jeg snart blæse frem på single siden, men trak sig i første kamp da hun var håbløst bagud. Kubareva var i ilden i dag mod Buzarnescu, har gik Kubareva videre da Buzarnescu trak sig i starten af anden sæt.

Nahimana er begyndt at lave rigtig fine resultater i single, og gik også videre i dag. I double har hun begrænset erfaring, men vandt en titel på grus tidligere i år. Molinaro som var en stor junior spiller, har nu viet sit liv til College tennis hvor hun også spiller double. Hun har ikke siden Corona lavede spændende resultater på touren, og double er normaltvis hellere ikke noget hun gjorde sig i. Hun tabte desværre også sin første single kamp, og er sikker på at hun søger oprejsning her. Som Junior har hun vundet nogle titler på indendørs i Luxembourg, og tænker egentlig at dette er fine forhold for hende.

Prisacariu som burde være den stærkeste spiller, har dog hovedparten af sine titler fra grus, og spørgsmålet vil være der om hendes motivation i denne kamp.

Oddset er meget lige hele vejen rundt hvor ComeOn ligger på 2,80 som det højeste. Jeg vælger dog til denne Marathonbet til at hak under, så det bliver en one-set-bookie. Jeg syntes generalt at der er nogle ting der taler for team Molinaro, så syntes hele markedet er for højt på denne dyst. Team Molinaro har allerede vundet en kamp sammen her.

God kamp

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback