18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kroatien - Spanien: Under 2,5 Mål

Match center
28. juni 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - EM
Parken (neutral)    Cuneyt Cakir
26. jun. 2021 kl. 12:12 (Opdateret 28. jun. 2021 kl. 20:35) 26/06
295
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-3
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Spanien er favoritter, men har ikke imponeret offensivt og det samme gælder Kroatien. Spanien fik hul på bylden senest mod Slovakiet med fem mål, men kroaterne har masser af erfaring og det dufter af en taktisk affære i Parken med få mål.
Det taler for
 • Spanien har set ganske stærke ud defensivt, og har kun lukket et mål ind i de første tre gruppeopgør, og kan lukke ned for et kroatisk mandskab som offensivt ikke har samme potentiale som tidligere, og som har slidt med at skabe chancer i det offensive.
 • Det spanske landshold besejrede Slovakiet senest med 5-0, men i de første to opgør mod Sverige og Polen imponerede de ikke, og her skal man op mod en modstander som har masser af erfaring, og den sværeste modstander indtil videre i turneringen som man møder.
 • Kroatien skabte mere eller mindre intet mod England, og efterfølgende var det samme billede man så mod Tjekkiet, og hvor det var begrænset med chancer som man skabte, og sejren på 3-1 mod Skotland var man ganske enkelt på et højere niveau, men de har ikke imponeret og virker til at mangle kvalitet offensivt.
 • Spanien vil sandsynligvis prøve at sætte sig på opgøret fra start, og med deres boldbesiddelse, men det har ikke helt hængt sammen som tidligere som man ellers er kendt for.
 • Som det er tilfældet med Kroatien har Spanien lidt det samme problem offensivt, og hvor Morata og Moreno har slidt i det offensive, og ikke har samme kvaliteter som Spanien tidligere har været kendt for at have i det offensive.
 • Kroatien har en stærk midtbane med Modric, Brozovic og Kovacic som kan matche og lukke ned for Spanien, og som på ingen måde er dårligere end den spanske midtbane, og slaget på især midtbanen og jævnbyrdigheden gør at det kan blive meget låst og taktisk.
 • Jeg synes Spanien er gjort til alt for store favoritter i dette opgør, og især når man kigger på de første to opgør, og hvor især svenskerne var dygtige til at lukke ned for dem, og med den erfaring kroaterne har bør de vide hvordan de skal kunne lukke ned for Spanien.
Hold øje med
 • Kroatien er ramt i det defensive til opgøret, og hvor Dejan Lovren er i karantæne efter sit andet gulkort i turneringen senest mod Skotland, og det svækker kroaterne en smule.
 • Fik Spanien virkelig gang i det offensive senest eller var det kun fordi slovakerne var elendige, men er det tilfældet så må man forvente at Spanien kan både skabe de store chancer, og ikke mindst udnytte dem.
 • Kommer et af mandskaberne tidligt bagud i opgøret, så vil man være tvunget frem på banen, og det kan åbne op for både chancer og mål.
 • Det er to mandskaber som normalt er kendt for deres offensive spillestil, og hvor man tænker mere på det offensive spil end det defensive.
 • Kroatien fik scoret tre mål senest, og fik skabt flere store chancer end i de første to opgør.
Oddsmarked

Onsidebetting er i odds 1,80 på Under 2,5 mål i Parken mandag aften, comeoner ligeledes i odds 1,80, men oddset har været faldende hos de fleste bookmakere.

Kroatiens forventede startopstilling: 4-3-3: Livakovic- Juranovic, Vida, Caleta Car, Barisic- Modric, Brozovic, Kovacic- Vlasic, Petkovic, Perisic.

Trupnyt: Lovren er i karantæne i midterforsvaret, og det betyder at Caleta Car går ind i startopstilling fra start, yderligere ser det ud til backen Gvardiol glider ud på bænken og at Rangers backen Barisic starter inde fra start, men ellers er der ikke de store ændringer i forhold til opgøret senest på Hampden Park i Glasgow.

Spaniens forventede startopstilling: 4-3-3: Unai Simon- Azpilicueta, Pau Torres, Laporte, Jordi Alba- Koke, Busquets, Pedri- Sarabia, Morata, Moreno.

Trupnyt: Det ser ud til at Garcia ryger ud i midterforsvaret og at Pau Torres starter inde i forhold til opgøret mod Slovakiet, men ellers vælger træner Luis Enrique ikke at vælge på noget i forhold til 5-0 sejren senest mod Slovakiet.

Kilder

as.com, eldiario.es, 24sata.hr, whoscored.com, uefa.com, gazzetta.it

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback