18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kristina Mladenovic - Na-Lae Han: Mladenovic vinder uden at afgive sæt: Nej

Match center
23. december 2021 kl. 06:15 - Tennis, Israel - WTA Challenger | f
22. dec. 2021 kl. 23:42 (Opdateret 23. dec. 2021 kl. 08:36) 22/12
17
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Sydkorea.

Chance: 42%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det gik ikke for mine indiske spillere, der begge var favorit til at tage sættet i samtlige sæt de deltog i, men vandt blot et enkelt hvilket selvfølgelig var lidt utur. Nu står den på sydkoreansk hvor 2 spillere hver især skal vise fanen.

Der er langt imellem kampdagene her i Sydkorea, hvor Mladenovic her på en torsdag træde ind til sin første kamp via sin seedning.

Samme 2 dystede for nogle måneder siden i San Jose hvor Mladenovic vandt 6-4 6-4.

Mladenovic spiller som vinden blæser, ingen tvivl om hun kan holde højt niveau, men heller ikke i tvivl om at hun kan tabe sutten undervejs. Hun spillede nogle ok kampe i Frankrig over 2 turneringer og kommer i fin forfatning. Hun er et hoved højere end dagens modstander, og må forventes at komme nemmere til sine partier i perioder af kampen. Hun plejer at spille fint på indendørs, men dette af hendes første kamp hvor man ofte ser spillerene lige skal finde sig til rette, mod en spiller der allerede har været i kamp tidligere på ugen med en nem sejr.

Han har endnu ikke stemplet ind på højere niveau end itf, hvor hun før COVID-19 tog masser af titler og sejre i Asien på hardcourt. Det er ikke fordi hun kommer stærkt ind til denne turnering, med flere turneringer hvor det Max er blevet til 1 eller 2 sejre, hvorefter det har været exit for hende. Føler dog hele tiden hun ligger på vippen til at udrette noget større, men har i den grad manglet den fornødne stabilitet, hvilket man kan se i mange af hendes resultater. 

Han kan spille en god omgang tennis, og selvom jeg ikke bryder mig om 2 håndet greb på ketcheren, da man ofte taber vigtige brøkdele af sekunder til at komme i rette position til næste slag, gør det også for hende at hun kan spille dybt og hårdt. På papiret ligner det mere end en hård opgave hun skal ud på, men Mladenovic er mester i at være ustabil, så et enkelt sæt til Han er slet ikke usandsynligt hvis Mladenovic ikke finder det rette  niveau til denne kamp.

Samme form for variant kan købes hos andre for 2,17-2,40, så finder dette odds interesant til denne kamp.

Har fulgt lidt op på reglerne denne gang til denne type: "I tilfælde af, at en kamp starter, men ikke færdigspilles, vil alle væddemål blive annulleret, medmindre afgørelsen af væddemål allerede er kendt".

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback