18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kristina Kucova - Mona Barthel: 2

7. juli 2021 kl. 11:00 - WTA Hamburg - grus
6. jul. 2021 kl. 23:07 (Opdateret 7. jul. 2021 kl. 16:57) 06/07
132
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tysker der skal tanke selvtillid på hjemmebane.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Mona Barthel er en skygge af den kvinde, som en årrække lå omkring top 50, og var en som kunne byde de absolut topspillere op til dans. Første gang jeg så hende  var da hun for 10 år siden fik klø af en ung Wozniacki i København, men efterlod et positivt indtryk med sine styrker. Trods en lidt ranglet statur, er hun en af hardhitterne på kvindesiden. I år skulle hun i gang igen med det gode spil, men det er udeblevet. Et par sejre i April på grus i Schweiz og Tyskland var årets bedste periode. Hun kommer med 3 nederlag i træk på græs, men det er ikke underlaget der skal laves resultater på, dog fik hun holdt en masse servepartier som er vigtig for hendes videre færd. En enkelt sejr i double mod vores danske Tauson blev det til, hvor jeg syntes hun var den bedste på banen.

Barthel server hårdt og vinder en masse gratis point, dog ligger hun uhørt lavt omkring de 50 %, på at få første serverne i spil. Der falder også altid en masse dobbeltfejl i hendes kampe, og det skal bare forbedres hvis hun skal i top 100 igen. Hun er lidt en hit or miss person, da hele hendes spil er bygget op på fart. Det er yderst sjældent at bolden ryger over nettet flere gange når spillet er i gang.

Kristina Kucova har tidligere ligget omkring top 80, men er også gledet ned af listen. Hun sluttede 20 af med en imponerende sejr i Tjekket, og kørte stærkt på i Mexico og USA da hardcourten rullede. På forårets grus har hun også været god, så det er en spiller der har gang i noget rigtigt. Hun har allerede spillet 2 kampe, hvor hun i 1 kamp var ved at smide 5-0 i 3 sæt mod Wagner, og spillede en rædsom kamp mod Minella, også med førsteserv procent omkring 50%, og træder derfor ind som lucky loser. 
Hun er lidt en speciel spiller forstået på den måde, at hun ynder at spiller med 2 hånds for- og baghånd, hvilket giver hende god power og præcision i slagene. Dog ser man at hun ikke når at komme i stilling til slagene, hvis modstanderen er en spiller med power, og det er dagens modstander.

Føler det er en kamp hvor Barthel afgøre sin egen skæbne. På grus i Tyskland, så er der ikke en bedre mulighed at komme tilbage på sporet, hvor hun sidst røg ud mod gruseksperten Siegemund i 3 sæt.

Oddset ligger omkring 2,25-2,35 på Tyskeren, men NordicBet stikker lidt ud med 2,45.

God Kamp

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback