Konyaspor - Osmanlıspor: 2

Match center
29. oktober 2017 kl. 12:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Konya Buyuksehir Stadyumu
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 36-29-35%
Betvalue: 108,50%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et møde mellem to hold, der har fået en forfærdelig start på sæsonen. Dagens udehold er så småt begyndt at finde melodien, mens Konyaspor stadig må spille uden fans.

Pros:

  • Begge hold er kommet forfærdeligt i gang med sæsonen og har begge underpræsteret gevaldigt. De indtager således ligaens to bundplaceringer med hver især syv point for ni kampe. Hvor det for Konyaspor mestendels kan tilskrives, at de har udsædvanligt svært ved at jonglere Europa League og Süper Lig med en svag trup, der ikke får megen rotation, handler det hos Osmanlispor om overgangen til en ny træner og nye profiler, der skal spilles ind. Det har Osmanlispor så småt fundet kimen til de sidste to uger, mens det for Konyaspors vedkommende er svært at se, hvor vendepunktet skal komme fra.
  • Osmanlispor tog således senest en flot 3-0-sejr over Karabükspor, der er et hold, der er svært at nedbryde. I midtugen blev det til en 5-0-sejr over et habilt 2. divisionshold i pokalturneringen, hvilket ikke er at kimse af - Süper Lig-reserverne har ofte rigtig svært ved at få lukke de på papiret lette kampe i de første cup-runder.
  • Konyaspor spiller uden hjemmefans - en straf, der stammer fra optøjer ved Super Cuppen mod Bestikas.
  • Konyaspor er fortsat uden Abdou Traoré, der var fantastisk for Karabükspor i sidste sæson, og som er købt ind som direkte erstatning for sidste sæsons altdominerende stjernespiller, Riad Bajic, der nu er i Udinese.
  • Spillermaterialet er for begge holds vedkommende til en subtopplacering. Faktisk er det svært at vurdere, hvem af de to, der har den stærkeste trup - udover at Osmanlispor er en del bredere, når alle spillere er klar.

Cons:

  • De få point, Konyaspor har reddet hjem, har været på hjemmebanen - trods manglende opbakning fra holdets ellers store og solide fanbase. Der er blevet hentet to sejre og en uafgjort i de hidtil fire hjemmekampe.
  • Osmanlispor har en del spillere ude til kampen - om end der næsten udelukkende er tale om spillere, der endnu ikke fået spilleminutter i denne sæson.

Trupnyt:


Konyaspor er uden førsteangriber Traoré, der først forventes klar til foråret. Ude er desuden den danskfødte venstrefløj (reserve) Amir Hadziahmetovic.

Osmanlispor må undvære Cikalleshi (angriber, reserve), Diabaté (angriber, fast når klar), Rucescu (angriber, reserve), Bekdemir (midtbane, reserve), Güven (midtbane, reserve), Bayir (back, reserve) og Karaer (forsvar, rotation). Af dem er det dog kun Cikalleshi og Karaer, der har spillet indtil videre i sæsonen.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback