Annonce

Kommer partiet Claus Riskær i folketinget ja/nej: 2

17. juni 2019 kl. 07:00 - Folketingsvalg
27. feb. 2019 kl. 07:24 (Opdateret 27. feb. 2019 kl. 11:51) 27/02

Kommentarer (22)

Riskær i folketinget

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Danske spil har i mine øjne et neget flot odds på, om Riskær kommer i folketinget.

Nogle personer sammenligner ham med Trump, fordi han er anti establishment. Det er han måske, men han lever også i Danmark, hvor spærregrænsen vil afholde en del potentielle vælgere fra at stemme på ham, fordi man risikerer stemmespild. Han vil også få svært ved at øve indflydelse i folketinget, hvilket vil svække hans muligheder for at komme ind.

Han har ikke nogen stærk agenda, og han har ikke samme appel, som en fyr som Haugaard havde i sin tid, hvor han lavede sjov med det hele.

Jeg tror, han vil blive domineret i debatterne. Jeg tror ikke, han har kapital til at gøre en dansk valgkamp, og hans politiske agenda virker bare skrøbelig. Hans politik virker rettet mod højrefløjen, der bare ikke længere er stærk i Danmark. Der er ikke nok vælgere, han kan kapre stemmer hos, til at han kommer over spærregrænsen.

Jeg mistænker det her odds for at være domineret af en underlig meningsmåling, BT brugte til at lave en forside, hvor Riskær pludselig stod til 1,9 procent af stemmerne og dermed var tæt på spærregrænsen.

Når Riskær bliver udsat for en rigtig meningsmåling, hvor han bliver bedømt mod andre partier, kommer hans procentsats til at dykke.

Naturligvis kan han komme ind, men jeg er overbevist om, at det her odds ikke kommer til at holde frem mod valget. Han kan blive valgt i protest, men jeg tvivler på, han kan få nok stemmer på den konto

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback