18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kimmi Hance - Olivia Tjandramulia: Resultat: 2-1

7. oktober 2021 kl. 20:30 - w25 - Redding - hardcourt
7. okt. 2021 kl. 19:17 (Opdateret 8. okt. 2021 kl. 13:35) 07/10
12
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i USA

Chance: 18%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 5,56
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Flere turneringer i denne uge i USA, denne finder sted i Californien hvor Hance er fra.

Tjandramulia har haft et lidt skuffende år, hvor hun taber flere kampe end hun vinder. Det er ikke fordi hun er faldet igennem, men kæmpe hårdt med det, og har kun haft lyspunkter på double siden i mellemtiden. Asiatisk født men opvokset i Australien, har hun de hurtige fødder og et godt boldtouch. Det er dog ikke hendes periode, og serven kommer hun også til at kæmpe med i dag.

Hance som er lokal i denne sammenhæng, har vundet mange kampe i junior tennis, og i UTR Pro kampe tidligere på året. Den hedder College tennis for hende, men må se dette som en god mulighed for at komme videre i turneringen. Hun har allerede vundet 2 kampe her, og især sidste kamp mod Shapatava gav et godt indtryk.

Normalt vil jeg sige at klasse fornægter sig aldrig, men syntes ikke Tjandramulia har klasse. Hun har dog står rutine og en god alder, og kommer fra en fin sejr over Ong som også kan finde ud af at spille tennis. Jeg tror på Hance i denne sammenhæng, men der kunne godt blive smidt et sæt undervejs.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback