18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Katrina Scott - Katie Volynets: 1

20. september 2021 kl. 19:00 - Challenger - Columbus - hardcourt
20. sep. 2021 kl. 18:13 (Opdateret 20. sep. 2021 kl. 21:39) 20/09
21
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Sen berøring af kamp i USA

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 1-2
Betfair Spil nu hos Betfair

For 2 år mødtes de samme 2 duellanter hvor Volynets vandt sikkert 6-2 6-2. Meget vand er løbet under åen siden da, og ser Scott have fine chancer i denne kamp.

Volynets har bevist at kunne håndtere hardcourt, men hendes spil ligger bedre til gruset. Hun har for ikke så langt tilbage vundet en stor w100 på grus, men komme ind til denne kamp med 6 nederlag på stribe. Man kan forsvare hende med at de er fine spillere det var imod, men virker til at have ramt et mellemleje i sit spil for tiden.

Volynets kan være en skrap modstander for alle. Hun er god til at spille sine modstandere fra side til side, hvilket taktikken også vil blive i dag. Hun er middel i egen serv, og hvis ikke hun bliver brudt, kommer hun i det mindste ofte i problemer, men har en god evne til at finde vejen ud af det til tider.

Scott tabte skuffende første kval i US Open, i en kamp hun kunne have lukket. Hun er 2 år yngre end sin modstander, men kommer fra en succesfuld tid med College tennis. Hun er meget mere power end Volynets, og trods Volynets kan køre en god defensiv, har jeg tiltro til at Scott's styrke kan blive afgørende i dagens kamp.

Scott server bedre, men kan også ramle ind i nogle dobbeltfejl. Hun spillede på den anden side en fin turnering i USA, og kommer ikke med samme negativ stime som Volynets.

Oddset har været svagtstigende på Scott, og har nu ramt et leje der er spilleværdigt.

God kamp.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback