18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Katharina Gerlach - Dea Herdzelas : 1

17. oktober 2021 kl. 17:00 - w25 - Lima - grus
17. okt. 2021 kl. 13:27 (Opdateret 17. okt. 2021 kl. 19:51) 17/10
20
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Peru

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Så ramte Herdzelas finalen igen i Peru, og vil helt sikkert ikke stå på den tabende side denne gang. I sidste uge var hun lidt ramt af de hårde kampe op til, hvor hun i denne uge kommer meget mere frisk ind til dette opgør. Jeg tror det bliver en blanding af fandenivoldskhed og nerver, der kommer til at være en del af hendes spil.

Tyske Gerlach som kommer her i sin første uge er nemt strøget i finalen, med et enkelt tæt mod Alves igår. Jeg satte lidt tvivl ved hende tidligere på ugen, og kom også til denne turnering med tvivlsomt spil og skade fra sidste kamp. Hun virker bare til at være helt oven på, og når man har fuldt med i hendes kampe, har hun eksekveret mange partier hurtigt.

Gerlach er lidt mere en all around type hvor Herdzelas er power. Den friskhed Gerlach har vist indtil nu, kunne godt får hende på den vindende side, hvor jo længere kampen bliver jo dårligere stiller det Herdzelas. Gerlach vil egentlig kunne spille mere frit, da det ikke var forventet at hun vil gå hele vejen, og det tænker jeg kan blive afgørende for udfaldet her.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback