18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kateryna Kozlova - Liudmila Samsonova : Resultat: 2-1

6. oktober 2021 kl. 21:30 - WTA - Indian Wells - Hardcourt
6. okt. 2021 kl. 18:55 (Opdateret 7. okt. 2021 kl. 10:21) 06/10
15
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde Indian Wells

Chance: 20%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kozlova greb fat i kampen mod Paolini igår, og klarede den i 2 sæt. Pilen har også peget op for hende på det seneste, og fortjent at hun tog billetten til hovedrunden.

Lige så stor spiller som Svitolina bliver hun nok aldrig, men i den rigtige mentale tilstand  med godt spil, og hun faktisk en ret god spiller. Hun havde for år tilbage hånden nede i den forbudte kagedåse, men det var selvfølgelig lægens skyld, og straffen blev reduceret. En kedelige periode er så småt blevet vendt, og hun kan lidt det hele på banen, og kørte med høje serv og retur procenter i går.

Samsonova kom endelig ordentlig frem i spotlyset efter sin sejr på græs, og har siden da gjort det fint. Hun har "No nonsence" tennis, hvor der sjældent bliver bygget op, men bare skraldet igennem uanset hvor på banen hun står. Hun kan serve som en hest, og er stadigvæk dybt afhængig af dette, da returspillet ikke altid sidder lige i skabet. Tidligere Italiener og nu Russer spiller dog stadigvæk kampe under niveau. Især hendes kamp i Cincinatti hvor hun egentlig vandt 2-0 over Blinkova er en af dem der skinner frem, da Blinkova er langt undermiddel og vandt 5 og 6 partier i de 2 sæt.

Hvis Kozlova for bare lidt fat i Samsonova's serv, kan den kamp blive giftig, og tror godt at det kan finde sted i dag.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback