18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Katarina Kuzmova - Petra Csabi: 2

14. november 2021 kl. 10:00 - w15 - Solarino - tæppe indendørs
14. nov. 2021 kl. 01:21 (Opdateret 14. nov. 2021 kl. 14:50) 14/11
46
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Italien

Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

En turnering med mange overraskelser, hvor de 2 underdog fra semifinalen klarede cuttet.

Kuzmova som er lillesøster til den mere kendte Kuzmova, kan på flere måder godt sammenlignes med sin søster spillemæssigt. Hun har i år vundet flere kampe end hun har tabt, så en god kurve hun har fået vendt i år. Hun har større erfaring end dagens modstander, og har evnen til altid at holde kampe tætte. Grunden til det er hendes serv, og når den hårde retur også rammer sine mål, kan hun være en svær modstander at stå overfor.

Hun er uden titler på senior niveau, og måtte også i 3 sæt i dag hvor hun var nogenlunde i serv, men til gengæld klar i returspillet som gjorde forskellen. Hun giver som regel ikke meget væk, men kan også være mere end ordinær på de sløje dage. Hun er lidt stationær men slår hårdt til bolden, og har haft et par tætte sæt på sin vej til finalen.

Csabi kommer med de stærkeste resultater til finalen. Hun var med i sidste uge hvor hun tog sæt mod Wirges som er fint kørende. I denne uge var hun ved at ryge i 1 kval kamp, men siden da har hun vundet som odds 4 og 5 mod Delai den ene af gangene, og gjorde meget kort process mod Urgesi. Hun spillede en fejlfri kamp og kommer med godt rygstød til finalen. Det er ikke fordi hun har mange meritter der bakker det op, men har også været fin på tæppe i sin junior berøring med det. 

Csabi er en mere levende spiller, som møder bolden tidligt for at få fart i spillet. Jeg vil vurdere hende til at have force i returspillet, trods sin fejlfrie kamp i dag, hun mangler lidt muskler endnu til at gøre hende rigtig spændende. Som Csabi har leveret indtil videre kunne hun lige så godt tage denne dyst. Da ingen af de 2 spillere har tidligere titler, kunne de være lige nervøse i denne dyst.

Markedet bevæger sig nedad på Csabi, hvor Bet365 lige nu er højeste bydende og resten pt. ligger omkring 2,70.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback