Karolina Pliskova - Svetlana Kuznetsova: (AH: +3,5) 2

Match center
18. marts 2017 kl. 04:45 - Tennis, WTA
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

WTA Indian Wells - Kuznetsova dækker 3.5 partier med Pliskova.

Pliskova er nok pt den bedste spiller på WTA touren, hvis man ser bort fra Serena. Hun har en fantastisk serv, og hun får flere lette point den vej end de fleste andre på touren. Hun har spillet noget rigtig god tennis i denne turnering (igen), og hun har slået nogle dygtige spillere i Puig, Muguruza og Bacsinszky. Hun går efter sine skud og hun rammer flot i øjeblikket. Hun har en vild power i sine skud.

Kuznetsova har også fundet sit niveau til denne turnering. Hun var ude i 3 sæt mod Vinci, ellers har hun spillet tæt på fejlfrit. Hun har været meget aggressive, og jeg tror bestemt, at hun kommer til at drille Pliskova i denne kamp. Hun har også en god power i sine slag, og hun har ramt bolden rent indtil videre i turneringen. Hun har mere rutine, og hun har også en fin serv.

Hvis man ser bort fra Bacsinszky kampen, hvor Bacsinszky måtte trække sig, så har Pliskova ikke slået denne linje i turneringen endnu. Kuznetsova spiller pt. på et højere niveau end de modstandere, som Pliskova har mødt hidtil.

De har mødt hinanden 2 gange tidligere, hvor den står 1-1. Seneste kamp vandt Kuznetsova, og begge kampe er gået i 3 sæt.

Jeg sætter 1-2 til cirka 60-40, så der var længe god værdi i ~2.63 på Kuznetsova hos Pinnacle. Desværre ville ingen af licensbookierne lege med i det niveau.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback