18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Karolina Pliskova - Magdalena Frech: Resultat: 2-1

Match center
9. oktober 2021 kl. 22:20 - Tennis, WTA | f
Stadium 2, Indian Wells Tennis Garden
9. okt. 2021 kl. 21:02 (Opdateret 10. okt. 2021 kl. 08:49) 09/10
15
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Så skal Pliskova i gang igen.

Chance: 26%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 3,85
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Dette er ikke en nem lodtrækning for Pliskova umiddelbart.

Pliskova har holdt en fortjent pause siden US Open, hvor hun inden da var gået rigtig dybt ved flere lejligheder. Hun er i den grad tilbage, men tvivlen vil altid være lidt hvor hun står, når man ikke har set hende et stykke tid. Banen, boldene og omgivelserne skal lige suges ind, og et tidligt break imod sig, kunne nemt her betyde tabt sæt.

Frech er ret beset 2 hylder lavere, men har det med at spille god tennis i USA. Hendes kamp i sidste uge mod Pegula var dårlig og tabte stort. I denne uge har hun 3 kampe under bæltet og især i sidste kamp mod Zheng, kørte hun den sikkert hjem. Hun vandt en Challenger turnering op til US Open og banker kraftigt på til top 100 hvor hun høre til. Hun kan virkelig være on fire, men har selvfølgelig svært ved at være lige så dominant når modstanden bliver for stor, hvilket man regner med den bliver her. Normaltvis er Pliskova ikke den store bryder af serv, men har alligevel vist stor kvalitet på det sidste. 

Som jeg skrev tidligere kunne omstændighederne godt kast et tidligt break af. I det mindste har Frech kvalitet til at kunne følge med hvis Pliskova ikke bringer sit A game, men man må formåede at Pliskova under alle omstændigheder tager billetten videre.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback