18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Karolina Pliskova - Anastasia Pavlyuchenkova: 1 sæt - Pliskova bryder under 1,5

Match center
7. september 2021 kl. 00:15 - Tennis, USA - Grand Slam |
Grandstand, USTA Billie Jean King National Tennis Center
6. sep. 2021 kl. 21:59 (Opdateret 7. sep. 2021 kl. 01:05) 06/09
26
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Møde på Grandstand imellem 2 power kvinder.

Chance: 55%
Betvalue: 115,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Efter Raducanu endnu engang viste hvad hun var lavet af, går fokus videre på næste kamp, hvor jeg ikke helt kan forstå linjen.

Pavlyuchenkova er gået under linjen i sine 3 første kampe. Hun blev brudt i 1 sæt 1 gang af Riske og Schmiedlova, og klarede frisag for break mod Gracheva. Pavlyuchenkova er selv en god server, og har kørt gode 2 serv procenter. Hun fjernede alle 5 breakbolde mod Gracheva (3 i 1 sæt). Hun spiller med en hammer af en forhånd, som hun ofte går all in på, men har i følge mig også en kraftfuld baghånd, som de fleste russere er kendt for. Det bliver en kamp hvor at varetage sin serv bliver utrolig vigtig for begge, og derfor kan hver breakbold godt blive forkrampet for server og modtager. især nu hvor hun har tur i den med et par vundne kampe, og selvtilliden fra Frankrig, kan hun blive mere end en håndfuld for Pliskova, der dog selv er flyvende for tiden.

Pliskova gik ikke over linjen mod Tomljanovic, og er historisk ikke kendt som den store returspiller. Hun spillede sig kun til breakbolde i 1 af Tomljanovic servepartier, som jeg anser være dårligere stillet end Pavlyuchenkova.

I deres sidste 3 kampe af Pliskova ikke gået over linjen, og Pavlyuchenkova har endda vundet de sidste 2 møder på gruset i Madrid og i AO 2020, så måske har Pavlyuchenkova et egde gående ind til denne kamp.

Som man har set i de andre spil med samme type, ændrer et tidligt break til en af parterne fuldstændig rytmen i servpartierne, så kan begge komme i gang sikkert, skulle den også kunne stå distancen til mål. 
Pliskova har startet med serven i alle sine 3 kampe, hvor Pavlyuchenkova har modtaget i alle 3; hvilket vil være et plus, da 3 holdende partier her vil være nok.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback