18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Karolina Pliskova - Ajla Tomljanovic: 1 sæt - Pliskova bryder under 1,5

4. september 2021 kl. 23:00 - Us Open kvinder - Hardcourt
4. sep. 2021 kl. 22:28 (Opdateret 5. sep. 2021 kl. 00:37) 04/09
11
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

En dårlig dag på kontoret bliver rundet af med aftenens næste kamp på Grandstand.

Chance: 43%
Betvalue: 101,91%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Pliskova har været on fire i længere stykke tid nu. En ting er hun server suverænt, en anden ting er at hendes hårde kompromisløse returspil har ramt indenfor linjerne. I sidste kamp mod Anisimova gik hun over linjen, mest fordi Anisimova breakede, og der ser man tit at det er svært at følge op. Resten af kamp blev uden breakbolde indtil 6-5 i 3 sæt, og Efter have misset dem, overlevede hun lidt mirakuløst den afgørende tiebreak.

Hun laver nogle gange fantastiske vindere på første serven, men ofte rammer den ikke noget. På 2 serven kører kun fine procenter, og helt sikkert nøglepunktet for sådan et type bet.

Tomljanovic har været del i mange rodede kampe, og går egentlig sjældent under denne linje. Hun har kørt med gode procenter på førsteserv, men andenserven sætter hende ofte under pres. Selvom hun klarede den i 2 sæt mod Martic i sidste kamp, syntes jeg det var tydeligt at hun ikke er hvor hun skal være endnu, da hun har været uden tennis siden Montreal, hvor hun trak sig med skade.

Man kan vælge at gå med eller imod statistiker, men syntes stadigvæk den er for højt betalt, i forhold til at Pliskova i lange perioder af kampe ser mere end ordinær ud i retur situationer. Den korte med berøring med denne type bet, har vist sig at være farlig i de rodede kampe. I denne forventes at Pliskova holder sin sti rent, og Tomljanovic skal koncentrerer sig om sine egne partier, og håbe på noget sidst i sættet.

Jeg satser på en mere fit udgave af Tomljanovic der har 0-5 h2h mod Pliskova, og derfor forhåbentlig denne gang har lært hvad der ikke skal gøres. I dag syntes jeg at fårene af skilt fra bukkene med forholdsvise klare sejr til de vindende spiller, så lad os se om tendensen fortsætter.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback