18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kansas City Chiefs - New York Giants: Darrell Williams scorer en touchdown

Match center
2. november 2021 kl. 01:15 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
GEHA Field at Arrowhead Stadium
1. nov. 2021 kl. 10:19 01/11
58
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kansas City Chiefs-New York Giants- Darrel Williams scorer en touchdown.

Chance: 52%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Et spil der går på at Kansas City Chiefs Running Back, Darrel Williams scorer en touchdown i kampen. Evt overtid inkluderet. 

Cashpoint ude med odds der giver værdi i dette spil imø.

Taler for

- Kansas skal være store favoritter i kampen. Hjemmeholdet (3-4) er regerende conference mestre og har stadig ambitioner for sæsonen, Giants (2-5) har det modsatte, og vil egentlig gerne bare igennem sæsonen hurtigst muligt og kigge frem mod draft og næste sæson.

- Giants forsvar er 19 bedst i ligaen(af 32) mod løb med holden, og har lukket 6 running touchdowns ind, delt 15 bedst ligaen.

Giants forsvar er 9 bedst i ligaen mod kast med bolden, og har lukket 14 passing touchdowns ind, delt 23 bedst i ligaen.

- Fører Chiefs i løbet af 3 og 4 quarter som forventet, medfører det formentlig også flere løb med bolden til Chiefs og Darrel Williams, og dermed også muligheder for touchdown. 

- Williams har startet som RB i 2 kampe nu, efter Helaires skade. Første kamp vandt Chiefs stort over Washington. hvor Williams scorede 2 touchdowns, den seneste tabte Chiefs stort til Tennesee, uden Williams kom rigtigt igang. Jeg forventer et kampscenarie der ligner den første mere end den anden kamp, mod et Giants hold der i alle kæder, specielt defense, er ringere end Washington.

-Chiefs kører ikke rigtigt med splits i fordelingen af spilletid til RB´s. Før Helaire blev skadet fik Williams minimal spilletid. Da Helaire blev skadet fik Williams 21 løb med bolden mod Washington, trods de førte kampen stort. McKinnon, den nye reserve fik 3.

- Chiefs QB Mahomes har kastet minimum 1 interception i 6 kampe i træk. De har oftest være på de lange kast mod WR Hill og TE Kelce der har har været ukoordinerede eller upræcise.Kan medføre et større fokus på løb eller korte, mere "sikre" kast til evt RB Williams.

-Skulle Chiefs komme stort foran, vurderer jeg chancen for at Williams udskiftes på RB som mindre, da Helaire regnes med at være klar igen i næste uge. Williams skal altså ikke umiddelbart spares. 

Taler imod.

-Williams anses ikke for at være en elite RB i ligaen. Han startede sæsonen som reserve, har ikke udført noget væsentligt i hans karriere indtil chancen bød sig med Helaires skade. Har scoret 8 touchdowns i hans karriere der startede i 2018, 4 i denne sæson.

- I sidste uges kamp mod Tennessee, en godt nok noget bedre modstander, var Williams ikke eksisterende med 5 løb for 20 yards, og 3 grebne bolde til 30 yards.

- Chiefs har rigtig mange styrker i deres offensive spil. Mahomes kan løbe selv, WR Hill, TE Kelce osv. 

- Chiefs reserve RB McKinnon har næsten udelukkende været brugt til kaste spil, hvor han til gengæld har fået ca 50% af Mahomes kast til RB efter Helaires skade. Williams anses nok som den klart bedste løbende RB af de 2, mens trænerteamet umiddelbart vurderer de står lige i kaste/gribe spillet.

  • Stabile odds
  • God kundeservice
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback