18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus - Roma: Under 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
27. august 2022 kl. 18:30 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Allianz Stadium    Massimiliano Irrati
23. aug. 2022 kl. 09:19 (Opdateret 27. aug. 2022 kl. 20:24) 23/08
94
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 106,15%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det dufter af få mål i Torino da Juventus virker tandløse offensivt, og romerne kan leve med et point. Gæsterne får nok ikke større chancer for at vinde, og er stærke defensivt, men det ligner et låst og taktisk opgør, og på ingen måde en målfest.
Det taler for
 • Juventus virkede tandløse i mandagens udekamp i Genova mod Sampdoria, og hvor man havde noget som lignede to store chancer i hele opgøret, og som spillede langsomt og uden ideer, og hvor man kunne se, at der mangler mere kvalitet i det offensive, og i et kedeligt 0-0 opgør.
 • Romerne er kommet godt fra land med seks point og to clean sheets, men hvor man offensivt endnu ikke helt har virket skarpe på de chancer som man har skabt.
 • Det er normalt ikke målrige opgør man ser når de to mandskaber tørner sammen i det norditalienske, og seks af de seneste syv indbyrdes opgør er gået Under 2,5 mål.
 • Roma vil være fint tilfreds med, at kom fra Torino med et point, og kender man Jose Mourinho så bliver det ikke en offensiv tilgang han kommer til, at have til lørdagens udekamp på Allianz Stadium i Torino. Romerne må til opgøret undvære Zaniolo i angrebet, og yderligere er hollandske Wijnaldum ude på midtbanen.
 • Juventus er uden Pogba, Di Maria og Chiesa til og skabe noget i det offensive, og Dusan Vlahovic virker meget alene i angrebet, og hvilket man så i mandagens udekamp imod Sampdoria.
 • Romerne har set stærke ud i det defensive i de første to opgør i sæsonen, og kan defensiven lukke godt ned for Vlahovic så vil det blive begrænset hvad Juventus har, at skyde med i opgøret.
 • Det ser ud til, at Den Gamle Dame bliver styrket i defensiven da Szczesny vender tilbage i målet og Bonucci i midterforsvaret, og man har holdt nullet i de første to spillerunder.
Hold øje med
 • Umiddelbart vil romerne ikke få større mulighed for, at hente tre point end lige nu og hvor Juventus ikke virker skarpe, men samtidig også mangler folk i det offensive.
 • Sidst de to mandskaber tørnede sammen tilbage i januar på Stadio Olimpico i Rom blev det en målfest som Juventus vandt med 4-3.
 • I de seneste fem opgør Juventus har spillet på Allianz Stadium er tre af opgørene gået Over 2,5 mål, og man vandt i premieren med 3-0 over Sassuolo.
 • Romerne har i Abraham, Dybala, og ikke mindst Pellegrini folk som kan gøre ondt på hjemmeholdet, og bliver Bonucci ikke klar så vil hjemmeholdet være svækket defensivt, og ikke mindst i målet hvor Szczesny virker bedre end Perin.
 • Roma har det med ikke helt, at kunne matche de store i disse head to head opgør, og hvilket man så i sidste sæson i begge udekampe imod Milan og Inter, og hvor man lige mangler det sidste gear til og kunne få point, men hvor man samtidig heller ikke kunne holde tæt i det defensive.
Oddsmarked

Marahonbet er i odds 1,93 på Under 2,5 mål i lørdagens opgør i Torino, Nordicbet, Unibet og 888sport er alle i odds 1,87, mens Bet365 er helt nede i odds 1,80

JUVENTUS: Den Gamle Dame spillede 0-0 i mandagens udekamp i Genova imod Sampdoria, og i et opgør hvor man var utrolig tandløse både på midtbanen og ikke mindst i det offensive, og hvor det set over hele opgøret kun blev til to store chancer, og hvilket ganske enkelt ikke er godt nok af et mandskab som Juventus.

Træner Massimiliano Allegri bliver kritiseret i de italienske medier her tirsdag formiddag pga spillet er tandløst og tingene ikke hænger sammen, Pogba, Chiesa, og Di Maria er alle ude i øjeblikket og er tre spillere man har store forventninger til, men kigger man på hele mandskabet så mangler der kvalitet og spillere med mere potentiale end det som man har i øjeblikket.

Juventus og ikke mindst træner Massimiliano Allegri er nød til og ryste posen omkring spillestilen og blive mere toneangivende for ellers kommer man på ingen måde til og kæmpe om årets scudetto, man er favoritter i lørdagens hjemmekamp imod Roma og som man normalt har et godt tag på, men romerne virker i min optik i øjeblikket som et bedre og mere sammenspillet mandskab end hjemmeholdet.

Det ligner et meget tæt opgør på Allianz Stadium i Torino og hvor Juventus sagtens kan komme i store problemer imod et romersk mandskab som har hentet seks point i de første to spillerunder, og som samtidig ikke har lukket mål ind endnu, og som har set ganske stærke ud i det defensive.

Bliver det samme tandløse forestilling som i Genova, ja så kommer Juventus til og smide point igen, Allegri håber på både Bonucci og Szczesny bliver klar til lørdagens opgør, og da det vil styrke defensiven, men ellers bliver der med stor sandsynlighed ikke ændret det helt store, og det kan blive endnu en tam forestilling fra hjemmeholdets side.

Juventus forventede startopstilling: 4-3-3: Szczesny/Perin- Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro- McKennie, Locatelli, Rabiot- Cuadrado, Vlahovic, Kostic.

AS ROMA: Seks point i de første to spillerunder imod Salernitana og Cremonese var vel også det mindste man kunne forvente fra romerne, og imod to mandskaber som man skal besejre hvis man skal være outsider til årets scudetto, og ikke mindst i kampen om Top 4.

Nu gælder det så Juventus lørdag aften i Torino og et mandskab som er på et andet niveau end de to mandskaber man lige har besejret, og bookmakerne har Den Gamle Dame som favoritter og det er også fint Juventus er favoritter, men det kan kun være pga hjemmebanen og fordi romerne de sidste tolv år kun har formået, at vinde i det norditalienske i 2010 og 2020, og generelt har det svært ude imod Juventus.

Jose Mourinho og Roma mandskabet virker efter min mening i øjeblikket som et bedre mandskab over hele banen end hjemmeholdet og især i det defensive, og romerne kan umulig få bedre mulighed end lige nu til og kunne hente tre point imod Den Gamle Dame, man er uden Zaniolo i det offensive og Wijnaldum på midtbanen, men man er godt garderet og derfor er man ikke mere svækket end Juventus til opgøret.

Romerne har respekt for Juventus og det skal man bestemt også have, men med de folk som hjemmeholdet mangler skal man gå ud og spille sin chance for tre point, og med noget som næsten ligner stærkeste opstilling, så har man bestemt rigtig gode muligheder for, at få point med hjem fra det norditalienske, også selvom de ligner et meget lukket og taktisk opgør, og hvor begge mandskaber endnu ikke helt virker til og være på 100 procent.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Rui Patricio- Mancini, Smalling, Ibanez- Karsdorp, Cristante, Matic, Spinazzola- Dybala, Pellegrini- Abraham.

Trupnyt: Zaniolo(fast) i det offensive er i karantæne, Wijnaldum var hentet ind til midtbanen, men efter en lille uge i klubben blev han skadet under weekendens træning og er ude de kommende fem måneder, men ellers kommer romerne til det norditalienske uden yderligere vigtige skader i truppen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, tuttosport.com, juventus.com, Tuttomercatoweb.com, asroma.com, sportmediaset.mediaset.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback